Vodila za drsna vrata, okovje, profili in drugo

Zakaj se odločiti za drsna vrata? Uporaba le-teh je preprosta in hitra. Vodila za drsna vrata so zelo izpopolnjena in prav zaradi tega so še tako težka vrata lahkotna za odpiranje. Mehanizem za drsna vrata je delo cenjenega svetovnega proizvajalca alu profilov in vodil Komandor, ki se ponaša z visoko kakovostjo.


Vodila za drsna vrata poskrbijo za lahko odpiranje in zapiranje

Vodila za drsna vrata so lahko fiksirana v tla ali na strop. Največja višina drsnih vrat v enem kosu je 275 cm, dolžina vratnega krila pa ima razpon od 50 do 120 cm. Vodila za drsna vrata si lahko izberete po vaših željah v različnih barvah in različnih dimenzijah. Ko si za ločevanje novih prostorov namesto s predelnimi stenami izberete drsna vrata, si lahko s pomočjo polnil za drsna vrata zagotovite elegantno estetsko rešitev. Poleg tega vam drsna vrata omogočajo, da prostor odprete ali zaprete. Zaradi prefinjenega izgleda pa vodila za drsna vrata ne povzročajo vizualnih preglavic tudi v poslovnih prostorih, kjer jih lahko prilagodimo vsem vrstam talnih oblog. Za drznejše so na voljo tudi foto tapete za drsna vrata in raznoliki potiski na različne materiale.


Pogon za drsna vrata - uporaba je lahko še preprostejša

V podjetju Plasard uporabljamo le visoko kakovostna okovja za drsna vrata. Vodila za drsna vrata, vam zagotavljajo elegantna drsna vrata, uporaba katerih je preprosta. Tudi otroci se hitro navadijo uporabe drsnih vrat. Drsna vrata Plasard bodo uporabljali z veseljem, saj mehanizem za drsna vrata omogoča enostavno uporabo.


Plasard - povezave do naše spletne strani:

- Okovje za drsna vrata
- Profili za drsna vrata
- Mehanizem za drsna vrata
- Vodila za drsna vrata