Oprema za pisarne - opremljanje poslovnih prostorov

Oprema pisarne je pomemben del začetkov vaših poslov ter odraz kulture podjetja. Ravno tako je treba poskrbeti za dobro počutje zaposlenih ter za zdravje sodelavcev. Nudimo vam kvalitetno izdelano pohištvo za pisarne po vaših potrebah. Od pisarniških stolov, miz, omar ter predelnih sten za omare. Kaj vam še nudimo za pisarne? Prijazne pisarne in kabineti so pomemben del življenjskega okolja sodobnega človeka. Njihovi sestavni deli so ergonomske delovne površine, omare, regali in predalniki za shranjevanje, udobni pisarniški stoli, ustrezna osvetlitev in prijetne barve. Vse našteto najdete v naši ponudbi pohištva za pisarne. Pomembne so tudi delovne površine. Površina, na katero postavimo monitor in tipkovnico, je lahko enostavna miza manjših dimenzij ali pa dovršeno oblikovan kos pohištva in še vse vmes. Izbira primerne pisarniške mize je odvisna od naših potreb, želja in velikosti prostora, ki je na voljo. Ponujamo tudi poceni vgradne omare po meri.

Predelne stene za pisarne

Oprema pisarne naj bo primerna. Če je vaš poslovni prostor namenjen več delovnim mestom, ki jih želite med seboj predeliti, so odlična rešitev predelne stene za pisarne. Lahko so pritrjene na tla ali pa samostoječe in različnih višin. Aluminijasti okvir ima lahko za polnilo les ali les tapeciran v blago različnih barv, ki bodo popestrile vaš prostor. Predelne stene za pisarne bodo vam ustvarile več miru in zasebnosti za delo.

Pohištvo za pisarne: omare

Pisarniške omare so namenjene v prvi vrsti shranjevanju fasciklov, pa tudi visečih map, knjig, priročnikov in vsega ostalega, kar potrebujemo v pisarni. Razlikujejo se po višini, njihova prostornina pa je prilagojena kar največjemu izkoristku za shranjevanje. Pisarniške omare so lahko odprte, polodprte, zaprte z lesenimi vrati ali steklom v moderno oblikovanem aluminijastem okvirju. Vrata omar so opremljena s ključavnico in estetsko oblikovanimi kovinskimi ročaji. Ponujamo tudi vgradne garderobne omare za pisarne. Naše pohištvo za pisarne se vam bo priljubilo in z njim vaše delovno mesto.

Sejne sobe in recepcija

Oprema sejne sobe naj bo prijazna do številnih obiskovalcev ali udeležencev, naj bo iz trpežnih in kakovostnih materialov, da bo čim dlje obdržala svež videz, pri konferenčnih mizah pa naj bo poskrbljeno za dostop do instalacij za uporabnike prenosnikov.


Vhod z recepcijo je prostor, kjer si obiskovalci ustvarijo prvi vtis o podjetju ali ustanovi, kamor so prišli. Seveda pa se mora tip recepcije ujemati z opremo ostalih prostorov. Mi bomo poskrbeli za to, da boste pustili močan pečat in prvi vtis pri poslovnih partnerjih, strankah ter ostalih obiskovalcih. Pošljite povpraševanje za naše pohištvo za pisarne, veseli bomo vaših klicev, mailov.