Drsna vrata po meri in kakovostna vodila za drsna vrata

Drsna vrata dandanes postajajo vse bolj priljubljena, k čemur veliko pripomorejo proizvajalci s svojimi inovativnimi idejami. Najbolj praktična so zagotovo drsna vrata po meri, ki so prilagojena posameznim zahtevam. Funkcionalna in estetska drsna vrata po meri ter kakovostna vodila so vam na voljo pri podjetju Plasard, ki nadaljuje tradicijo uspešnega pohištvenega podjetja Hoby d.o.o. Po izjemno konkurenčnih cenah vam nudimo zunanja in notranja drsna vrata po meri iz različnih materialov, največkrat sta to les in steklo. Pošljite nam povpraševanje preko telefona ali elektronske pošte in v najkrajšem možnem času vam bomo poslali brezplačno informativno ponudbo.


Uporabna in estetska drsna vrata po meri in ustrezna vodila

Drsna vrata po meri vse bolj nadomeščajo klasična vrata. To vsekakor ne preseneča, saj notranja drsna vrata predstavljajo večje ugodje. Glavna prednost je večji izkoristek prostora, saj se izognete zapiranju oziroma odpiranju navzven ali navznoter. Na tak način drsna vrata po meri pridejo še posebej do izraza v manjših prostorih, kjer se pozna prav vsak pridobljen kvadratni meter. Na njihovo priljubljenost vplivajo tudi dobra vodila. Pri nas poskrbimo za visoko kakovostna vodila za drsna vrata, ki omogočajo popolnoma neslišno in tekoče odpiranje. Drsna vrata po meri so idealna rešitev za pregraditev dela prostora med spalnico in garderobo, saj z njihovo postavitvijo garderobna soba kar precej pridobi na prostornosti. Notranja drsna vrata lahko ločujejo tudi dnevni prostor in jedilnico, priljubljena so tudi zunanja steklena drsna vrata, saj omogočajo velik pretok svetlobe. Seveda se lahko odločite tudi za notranja steklena drsna vrata, ki so primerna predvsem za prostore, kjer ni dovolj sončne svetlobe. Steklena drsna vrata po meri so lahko narejena iz običajnega stekla, iz pleksi stekla ali iz ogledala. Naši strokovnjaki vedno dobro preučijo vse možnosti in upoštevajo vaše želje. Ko govorimo o drsnih vratih po meri, ne smemo pozabiti tudi na estetiko. Na tiho in tekoče odpiranje ter zapiranje vplivajo kakovostna vodila za drsna vrata, za lepoto pa poskrbijo polnila po vaših željah. Ta so lahko lesena (iveral) ali steklena, nanje pa vam lahko natisnemo tudi motive po lastni izbiri. Tako so drsna vrata po meri v celoti izdelana po vaših željah in zahtevah.


Zunanja in notranja drsna vrata, vodila za drsna vrata ter stavbno pohištvo

V naši ponudbi boste našli raznovrstna zunanja in notranja drsna vrata, ki jih izdelamo po vaših merah. Lahko se odločite za lesena ali steklena z različnimi ročaji. Po ugodnih cenah vam je pri nas na voljo oprema dnevne sobe, prav tako lahko poskrbimo za čudovit izgled moderne predsobe. Izdelujemo tudi spalnice po meri in udobne postelje po naročilu. Za vse dodatne informacije bomo veseli vašega klica ali elektronske pošte.


Za podrobnejše informacije obiščite našo spletno stran!