Pohištvo za pisarne in ostale poslovne prostore po meri

Iščete pohištvo za svojo pisarno ali sejno sobo? Želite kakovostno in estetsko pisarniško pohištvo ter za učinkovito izrabo poslovnega prostora? Načrtujemo in izdelujemo pohištvo za pisarne po naročilu glede na vaše želje, potrebe in po meri vašega prostora.


Pohištvo za pisarne in sejne sobe po naročilu za najboljšo izrabo prostora

Pohištvo za pisarne po meri omogoča najbolj optimalno izrabo poslovnega prostora. Za funkcionalno ureditev vaše pisarne glede na potrebe in namen vašega poslovanja vam izdelamo pohištvo po naročilu. Pri izdelavi se bomo prilagodili vašim željam in vam strokovno svetovali, kako maksimalno izkoristiti prostor in obenem zagotoviti, da se bodo vaši zaposleni počutili dobro pri delu. Ker se zavedamo, da je današnji poslovni tempo zelo hiter in ni prostora za napake, skrbimo, da je za vaše potrebe v celoti in pravilno poskrbljeno že ob prvem opremljanju. Upoštevanje estetskega, funkcionalnega in ergonomskega vidika ob kakovostnih materialih in izdelavi je le del naše ponudbe.


Pohištvo za pisarne po naročilu malo dražja investicija, ki se splača

Res je, da je pohištvo po naročilu običajno nekoliko dražje od serijsko izdelanega pohištva. In v kolikor v pisarnah nimate prostorskih posebnosti, bi mogoče razmislili o nakupu serijskega pohištva. Trdimo pa, da le kakovostno po meri izdelano pohištvo s strokovno razporeditvijo, postane dobra pridobitev za povečanje vašega poslovnega prostora in dobra investicija v osnovna sredstva. Ne glede na to, ali se odločite za tradicionalni ali moderni stil, naj bi oprema za pisarno, ki jo boste izbrali, podpirala vas in vaše poslovanje še vrsto let, zato izberite kakovost!


Pohištvo za pisarne po meri: celovite rešitve ali dopolnitev obstoječega pohištva

Dobro izbrano pohištvo za pisarno omogoča večjo organiziranost in preglednost nad materialom in delom v pisarnah. Gore pisarniške dokumentacije, materialov in potrebščin, razmah moderne tehnologije zahtevajo domiselno organizacijo prostora in oblikovanje posameznih kosov pohištva. Enoten videz in primerna razporeditev pohištva pa pripomoreta tudi k boljšemu vtisu ob obisku vaše stranke ali poslovnega partnerja. Izdelujemo pohištvo za poslovne prostore (od sejne sobe do pisarne tajnice ali direktorja):

  • pisalne mize s predalniki,
  • sejne mize,
  • odprti regali,
  • vgradne omare za registratorje,
  • police in poličniki,
  • ...

Naj pohištvo za pisarne ustreza vašemu oblikovnemu konceptu, viziji vašega podjetja, razpoložljivemu prostoru in proračunu. Zaupajte nam celovito opremo vaših pisarn in sejnih sob! Pošljite nam povpraševanje za naše pohištvo po meri!