Vzmetnice in postelje po meri - za prijeten in udoben spanec

Opremljate spalnico ali otroško sobo? Ste dali delati posteljo po naročilu? Je nekoliko drugačnih dimenzij? Ste opremili spalnico s starinsko posteljo? Ne najdete vzmetnice, ki bi ustrezala dimenzijam vaše postelje ali vašim potrebam po udobju? Za vas izdelamo vzmetnice iz programa Hoby po meri. Za vse dimenzije zakonskih, otroških in drugih vrst postelj. Za različne trdote ležišč.


Vzmetnice in jogiji po meri za vse vrste postelj v spalnicah in otroških sobah po naročilu

Spalnica je najintimnejši prostor v stanovanju, ki mora obenem poskrbeti za sproščenost vašega zasluženega počitka in mnogokrat tudi za primerno shranjevanje vaše garderobe. Za vas poskrbimo za estetsko in kakovostno izdelavo garderobnih vgradnih omar z drsnimi vrati. Na voljo so vam različna polnila za drsna vrata in stilsko pripadajoče udobne postelje v najrazličnejših izvedbah, za ali brez dodatkov. Ker pa okvir postelje ni glavni dejavnik za resnično sproščujoč spanec, vam izdelamo tudi pripadajoče vzmetnice po meri. Vsi vemo, da imajo postelje v otroških sobah še dodatno vlogo - odvisno od ure in dneva se prelevijo v gradove, najljubše bralne kotičke ali trampoline. Ponoči pa morajo še vedno poskrbeti za udobno in lahko noč vaših otrok. Jogiji po meri Hoby zagotavljajo potrebno trdnost in udobje tudi na otroških posteljah.


Vzmetnice in jogiji Hoby po meri vsakega dobrega počitka potrebnega

Vzmetnice Hoby (Ortostandard - pur ali latex) izdelamo po naročilu glede na vaše potrebe in po meri vašega ležišča. Višina ležišča je približno 20 cm. Naše vzmetnice (jogije) po meri lahko naročite z različno trdoto ležišča (ST, T). Jogi Hoby je vzmeten in zato dno ne potrebuje latofleksa. Vsi jogiji so antibakterijsko zaščiteni z ekstraktom kostanja in oblečeni v snemljivo, pralno prevleko iz 100% bombaža. Zato ne boste imeli nobenih potreb po dodatni zaščiti. Ker vzmetnice Hoby vsebujejo debelo plast kokosa s kavčukom, so tudi zelo vzdržljive. Ob naročilu tako prejmete 10 let garancije na vzmetnice Hoby.


Privoščite sebi in svojim najdražjim udoben spanec!