S kotli na pelete imate energetsko varčno in kakovostno ogrevanje

Pri podjetju Valtis proizvajamo kotle na pelete visoke kakovosti, ki so avtomatizirani in vam omogočajo čim manj dela. Naši strokovnjaki so podkovani v proizvodnji, montaži in servisu naših kotlov, ki so izjemno odporni in izolirani. Prihranek vam zagotavlja naša lastna Smartfire™ Tehnologija. Ta vam omogoča napredno reguliranje kotla, kjer kotel sam nadzoruje potrebe vaše ga objekta glede toplote. Na tej bazi potem dovaja ustrezno moč svojega gretja in s tem kar najbolj učinkovito izkorišča vaše pelete ter optimizira izkoristek kotla. Poleg tega greje tudi sanitarno vodo, in to preko kombiniranega grelnika, nameščenega izven kotla.

Naši kotli za centralno ogrevanje na pelete se prilagodijo vaši situaciji

Naj vas ne skrbi, če že imate obstoječ sistem za centralno ogrevanje. Velika prednost kotlov na pelete je, da se lahko prilagodijo kateremu koli ogrevalnemu sistemu. Zato je ta vrsta ogrevanja zlasti ustrezna za tiste objekte, ki imajo večino radiatorskega ogrevanja in če hiše niso klasificirane kot varčne (to pomeni, da porabijo najmanj 8 litrov kurilnega olga na kvadratni meter letno). Glede na starost vaše kurjave bo za zamenjavo vašega zdajšnjega kotla za fosilno gorivo s kotlom na pelete treba vgraditi tudi hidravlično kretnico ali majhen zalogovnik toplote, drugih modifikacij pa ni predvidenih. Če pa imate v kotlovnici dovolj prostora, lahko vgradite popolnoma nov kotel na pelete, ki ga povežete z vašim sistemom ogrevanja. Oglasite se nam prek spleta ali telefona, še najraje pa nas obiščite osebno za prilagojeno ponudbo.

Kotel na pelete 25kw

Kotli na pelete Eko sklad

V našem ceniku kotlov na pelete najdete tudi kotel na pelete 25kw

Gotovo si želite ogrevalni sistem, ki vam omogoča kar največji izkoristek, zato izberite kotel na pelete 25kw. Peleti so namreč iz žagovine, in ta je suha do te stopnje, da je skoraj brez vsake vlage in to omogoča optimalno izkoriščenost, pri naših sistemih kar do 93, 5 odstotka. Pomembna je tudi ekološka sprejemljivost tega načina ogrevanja, saj biomasa ob kurjenju v oračje ne izpušča skoraj nič škodljivih izpustov, zaradi česar subvencionira kotle na pelete tudi Eko sklad.

Najbolj varčno in ekološko ogrevanje s kotli na pelete sofinancira eko sklad

Republika Slovenija trenutno do polovice sofinancira vgradnjo kurilnih naprav na lesno biomaso - na polena, pelete ali sekance. Vse informacije boste dobili tudi pri naših prodajalcih in sodelavcih, ki imajo že dolgoletne izkušnje s prodajo, servisom in montažo. Če še vedno oklevate, naj vam zaupamo, da je pri naših kotlih za pelete poskrbljeno tudi za vašo minimalno skrb za vzdrževanje. Kotli imajo namreč integriran zalogovnik, ki ga polnimo in je povezan z napravo za izorevanje. Tako lahko pelete dovajamo le enkrat dnevno, kar nam zagotavlja brezskrbnost.

PREVERITE PONUDBO KOTLOV ZA OGREVANJE