Pošlji povpraševanje

NLP trener Miha Bavec

Miha BavecMiha Bavec je NLP trener in NLP Master Coach (mednarodni certifikat INLPTA), ki ima dolgoletne izkušnje s področja komunikacije, marketinga, kreativnosti in osebnega svetovanja. Z NLP treningi sodeluje pri razvoju organizacij in vodstvenih kompetenc, ustvarjanju potrebnih sprememb in notranjih virov, ključnih za doseganje odličnosti.

NLP trener Miha Bavec je dinamičen in zabaven predavatelj različnih komunikacijskih treningov, delavnic, organizira pa tudi izobraževanja za podjetja in osebni razvoj. NLP treningi so intenzivni in učinkoviti, udeleženci jih dojemajo kot izredno uporabne in koristne za svoje delo in življenje, saj jim ustvarjajo hitre pozitivne spremembe. Njegovo delo spremlja živa in zabavna risba.

ŽELITE Z MENOJ STOPITI V KONTAKT?

Miha Bavec in NLP programiranje

NLP programiranje oz. nevrolingvistično programiranje je metoda komunikacije, s katero lahko spreminjamo naše vedenje, mišljenje in doživljanje sveta. Za NLP programiranje bi lahko rekli, da je transformacija našega življenja. Nevrolingvistično programiranje nam omogoča, da presežemo neželene in omejujoče situacije. NLP svetovanje nam namreč pomaga vzpostavljati tista stanja, ki nas podpirajo in delajo močnejše. NLP programiranje vsakomur pomaga najti odgovore, tehnike, veščine in vodila, ne glede na svojo trenutno situacijo, potrebe in izzive v življenju. NLP trener Miha Bavec vam ponuja znanje, veščine in tehnike, s katerimi sami prevzamete odgovornost za svoje življenjske situacije. NLP programiranje vam omogoča tudi uspešno soočanje z izzivi, ki vam prihajajo naproti, NLP treningi in izobraževanja pa vam pomagajo te izzive tudi uspešno preseči.

Miha Bavec- NLP treningi in izobraževanja

V podjetjuTransformacija NLP trener in predavatelj Miha Bavec organizira in izvaja izobraževanja z naslednjih področij:

NLP treningi mehkih veščin zajemajo:

Poskrbimo tudi za:

  • Razvoj in organizacijo človeških virov
  • Razvoj kadrov
  • Coaching za organizacijo, skupine in posameznike
Transformacija d.o.o. | NLP trener, NLP treningi- povezave do naše spletne strani: