Dizelski agregati za elektriko


Nepogrešljivi diesel električni agregati


Agregat dizelskiDizelski agregat je nepogrešljiv ob izpadu elektrike. To se je še posebej izkazalo pri naravni katastrofi z žledom, ki je pozimi leta 2014 uničila velik del električne napeljave v Sloveniji. Mnogo modernih hiš ima namreč ogrevanje, gospodinjske aparate za kuhanje in toplo vodo neposredno vezano na elektriko, brez alternativnih virov energije, kot je na primer peč na drva. V takšnih primerih je doma zelo priporočljivo imeti dizelski agregat, še posebej, če so v stanovanju otroci ter bolne ali starejše osebe. Uporaba diesel električnih agregatov je primerna tudi takrat, ko naenkrat uporabljamo več električnih orodij, ki porabijo veliko elektrike - v tem primeru dizelski agregat varuje električno napeljavo pred pretirano obremenitvijo in posledičnim izklopom varovalke. Poleg tega se dizelski agregati odlično obnesejo kot mobilni viri električne energije - z njihovo pomočjo lahko uporabljamo električna orodja tudi v objektih, ki še nimajo električne napeljave.


Servis, popravila in vzdrževanje diesel električnih agregatov


Velikokrat se zgodi, da električne naprave nujno potrebujemo prav takrat, ko pride do izpada elektrike. Po tem, ko imamo kupljen novi dizelski agregat, moramo zanj seveda v nadaljnjih letih tudi ustrezno skrbeti. Storitve vzdrževanja in servisiranja za vas z veseljem opravimo v podjetju Tehnomatica d.o.o.. Prav tako izvajamo cenovno ugodna popravila starih in novih dizelskih agregatov, opravljamo mesečna testiranja, izvajamo obnove agregatov in montaže novih dizelskih agregatov po objektih. V sklopu vzdrževanja naprav tudi popravljamo oz. obnavljamo stare komandne omare za dizelske agregate. Na zalogi imamo številne rezervne dele za agregate (starejši in novejši modeli), ki jih bomo namestili v primeru poškodbe obstoječih delov.
Dizelski agregat TehnomaticaMed našimi naročniki storitev vzdrževanja, popravil in servisiranja so tudi priznane slovenske institucije (Slovenske železnice, Carinska uprava, Policijska uprava, itd.), pa tudi podjetja in institucije iz držav nekdanje Jugoslavije. Njihovi dizelski agregati morajo delovati brezpogojno v vsaki situaciji, zato so se odločili, da nam zaupajo redno skrb zanje. Zaupajte nam tudi vi in se prepričajte o kakovosti naših storitev!

Technomatica d.o.o. | Dizelski agregat naj bo primerno vzdrževan za primer izpada elektrike - povezave na našo stran: