Kabelski pribor vrhunske kvalitete


Podjetje Techomatica d.o.o.


Tehnomatica kabelski priborPodjetje Technomatica je uspešno slovensko podjetje s sedežem v Trzinu, ki deluje že od leta 1992. Ukvarjamo se s prodajo signalno varnostnih naprav, rezervnih delov in elementov za železniško infrastrukturo, kabelskega pribora, žerjavne opreme in naprav za neprekinjeno napajanje (agregatov). Poleg tega opravljamo servisiranje, popravila in vzdrževanje prej omenjenih naprav in produktov. Med našimi strankami boste našli številna znana slovenska podjetja in institucije, vse bolj pa se s svojimi storitvami uveljavljamo tudi zunaj meja Slovenije.


Kabelski pribor Cellpack


Za kabelski pribor zastopamo podjetje Cellpack iz Švice. V naši ponudbi boste našli zalivno maso za kabel, spojne elemente (kabelsko spojko), distančnike, vezne materiale, kabelske končnike, dvokomponentno zalivno maso, skrčne cevi, kabelske garniture in preostali material, ki je potreben za kabelske instalacije.

 

Kvaliteten kabelski pribor Cellpack


Kabelska spojka


Kabelske spojke so sestavni del kabelskega pribora. Namenjene so zaščiti kabelskega spoja. Poškodbe na spojkah so najpogostejši vzrok za poškodbe na kablih in kabelskem priboru, zato je pomembno, da ustrezajo visokih zahtevam po kakovosti in zanesljivosti. Naša ponudba obsega ravne, prehodne in odcepne kabelske spojke priznanega švicarskega proizvajalca Cellpack, ki so redno testirane in ustrezajo izredno visokim kakovostnim zahtevam. Uporabljajo se pretežno za nizko napetost do 1.2 kV, v posebnih pogojih pa tudi do 12 kV.


Kabelski končniki


Pomemben del kabelskega pribora so tudi kabelski končniki. Napake se na njih pojavljajo precej redko, le v 1% vseh poškodb na kablih. Zaradi njihove lahke dostopnosti jih je mogoče ustrezno in redno vzdrževati. Kabelski končniki ščitijo kabel pred vlago in ostalimi neugodnimi vremenskimi vplivi ter tudi pred mehanskimi poškodbami. Kabelski končniki v kabelskem priboru se med seboj razlikujejo glede na število žil v kablu (enopolni, tripolni), obliko (okrogli, ploščati), vrsto zaščite (s svinčenim kalupom, z litoželeznim kalupom, s svinčenim in litoželeznim kalupom, s PVC kalupom), izvedbo (zalivni, termični, hladnokrčljivi, z deflektorskimi nastavki) in mesto montaže (notranji, zunanji).
V kolikor se zanimate za nakup kakovostnega kabelskega pribora ali potrebujete dodatne informacije, nam pošljite povpraševanje in z veseljem vam bomo odgovorili v kar najkrajšem času.


Technomatica d.o.o. | Kabelski pribor švicarskega proizvajalca Cellpack ustreza visokim kakovostnim zahtevam – povezave na našo stran:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Tehnomatica d.o.o.
Naslov
Kidričeva ulica 14B
1236 Trzin
Spletna stran
E-pošta
+386 1 563 62 60
Seznam fraz
Kabelski pribor, Kabelska spojka, Kabelski končniki
ZEMLJEVID