Dizelski agregat


Dizelski agregat je naprava, ki deluje tako, da pretvarja mehansko energijo v električno, kar pomeni, da nam zagotavlja energijo vedno in posod, ko jo potrebujemo. Še posebej, ko pride do izpada elektrike, dizelski agregat preprosto priklopimo in nadaljujemo z opravki, kot da se ni nič zgodilo. Dizelski agregat je lahko majhen, prenosni, ki nam, ko zmanjka elektrike, omogoča napajanje gospodinjskih pripomočkov in osvetljevanje prostorov ter taki, ki meri več metrov in omogoča preskrbo z elektriko več gospodinjstev ali pa gospodarskih poslopij. Dizelski agregat, kar je seveda odvisno tudi od velikosti ter načina izgradnje, lahko uporabljamo v zaprtem prostoru ali pa zunaj na prostem. Najbolj uporabna, glede na omenjeno zvrst energije, sta bencinski ali pa dizelski agregat. Dizelski agregat lahko proizvaja od enega do cca 1000kW in. Pri nas vam je na voljo tudi obnova in montaža agregata ter vsi nujno potrebni rezervni deli za agregate. Pošljite nam povpraševanje in si zagotovite vse potrebne informacije o naših storitvah ter kakovostnih prodajnih izdelkih.

Novi dizelski agregat


Novi dizelski agregatNovi dizelski agregat se uporablja za izkoriščanje elektrike pri izgradnji ali pa zgolj za napajanje gospodarskih objektov z elektriko. Novi dizelski agregat večjega obsega in moči ter zaprtega ali odprtega tipa, je lahko postavljen tako v zunanjih, kot tudi v notranjih prostorih. Slednje je še posebej priporočljivo, kadar želimo novi dizelski agregat zaščititi pred raznimi vplivi nepooblaščenih oseb. V podjetju Tehnomatica vam za novi dizelski agregat nudimo montažo po objektih. Kar pomeni, da ga montiramo na tla ali z ustrezno konstrukcijo novi dizelski agregat montiramo na streho objekta. Prav tako pa vam je na voljo vzdrževanje, servis, popravilo in obnova agregata ter razni rezervni deli za agregate, ki so nujno pomembni elementi za brezhibno delovanje.

Diesel električni agregati


Disel električni agregati, ki se uporabljajo za napajanje (večjih) objektov, montiramo tako, da so pritrjeni na betonski temelj oziroma ploščo, pri čemer tovrstna montaža onemogoča, da bi diesel električni agregati prenašali tresljaje na objekt. Disel električni agregati so lahko prav tako montirali zunaj ali pa znotraj objekta. V podjetju Tehnomatica vam priporočamo, da so disel električni agregati montirani znotraj poslopja, še posebej, če gre za napajanje z omenjenimi aparati v neposredni bližini naselij ali pa stanovanjskih zgradb. Prav tako so na ta način diesel električni agregati zavarovani pred vandalizmom ter zunanjimi vremenskimi vplivi. Seveda pa je v tem primeru potrebno izvesti elektro- in strojne inštalacije za dovajanje in odvajanje zraka ter izpušnih cevi, zaradi nastalih plinov v zaprtem prostoru pri čemer je za samo montažo potrebno podrobno preučiti arhitekturo objekta. Za nemoteno delovanje poskrbimo v podjetju Tehnomatica s svojimi kakovostnimi storitvami na področju montaže, popravila in servisa. Pošljite nam povpraševanje še danes!

Tehnomatica d.o.o. | Dizelski agregat vam prvovrstno obnovimo, servisiramo in popravimo - povezave do naše spletne strani: