Obnova agregata za nov življenjski cikel agregata

 

Obnova agregata je zelo zanimiva v primeru, če je vaš agregat še v tako solidnem stanju, da ga je mogoče prenoviti. Z obnovo agregata boste tako znižali stroške, saj bo vaš diesel agregat lahko po uspešno opravljeni prenovi deloval še eno življenjsko obdobje. Podjetje Tehnomatica poleg obnove agregatov nudi tudi vzdrževanje vseh agregatov, torej diesel agregatov in bencinskih agregatov. Ponujamo pa tudi rezervne dele za električne agregate in omogočimo rezervno napajanje objektov. Del naše ponudbe je tudi kabelski spojni pribor. Z našim kabelskim spojnim priborom boste pridobili celoten komplet za spajanje kablov, ki vas ne bo nikoli pustil na cedilu. Naše stališče je, da ponujamo le vrhunske produkte in prav takšne storitve.

 

Obnova agregata je poteza, ki razbremeni okolje

 

Obnova dizelskega agregataŽivimo v času, ko industrija proizvede vse več predmetov, ki jih hitro zavržemo. Okolje tako obremenjujejo velika industrijska produkcija, transport proizvodov in navsezadnje odpadki, ki se vse bolj kopičijo. Zato je zelo dobro, da stare stvari, ki jih je še mogoče uporabiti prenovimo. Tako je obnova agregata dejavnost, ki je v skladu s trajnostnim razvojem. Vaš diesel agregat po potrebi prenovimo. S tem boste dosegli zmanjšanje stroškov, ki bi nastali z nakupom novega diesel agregata, pa še okolje bo dosti manj obremenjeno, saj ne bo potrebno razgraditi starega agregata in se iznebiti odpadkov.

 

Naš kabelski spojni pribor je prijazen uporabnikom

 

Če potrebujete zelo kvaliteten kabelski spojni pribor na področju nizke in srednje napetosti, smo zagotovo pravi naslov za vas. Naš program kabelskega spojnega pribora vsebuje kabelske garniture (kabelske spojke z zalivno maso), skrčne cevi in dvokomponentne zalivne mase. Gre za inovativne oziroma popolne sisteme spajanja signalnih in energetskih kablov. Če potrebujete nov diesel agregat ali vas zanima obnova agregata, ste dobrodošli. Če potrebujete rezervne dele za električne agregate ali pa rezervno napajanje objektov, smo prav tako pravi naslov za vas.

 

Tehnomatica, d.o.o. | Obnova agregata je cenejša kot nakup novega – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Tehnomatica d.o.o.
Naslov
Kidričeva ulica 14B
1236 Trzin
Spletna stran
E-pošta
+386 1 563 62 60
Seznam fraz
Obnova agregata, diesel agregat, kabelski spojni pribor, Rezervni deli za električne agregate, rezervno napajanje objektov
ZEMLJEVID