Servis agregatov? Pokličite pravega strokovnjaka!

 

Ali potrebujete servis agregatov? Za nemoteno delovanje vašega podjetja je morda ključnega pomena vaš diesel agregat. Naše podjetje Tehnomatica vam zagotovi potreben servis. Vaš agregat tudi popravimo in vzdržujemo. Rezervni deli za diesel agregate morajo biti vedno pri roki, zato vam jih po potrebi vedno zagotovimo. Ena od naših dejavnosti je tudi montaža agregatov.

 

Vaš diesel agregat mora delovati kot švicarska ura

 

Servis agregatov je pomembno opravilo, brez katerega vaš diesel agregat ne bo zanesljiv. Kaj je hujšega, kot če se zgodi, da vam vaš agregat odpove prav v trenutku, ko ga najbolj potrebujete, ker niste zagotovili prepotrebni servis? V našem podjetju Tehnomatica, s katerim sodelujejo ozko specializirani kooperanti za strokovno ustrezno izvedbo posameznih del pomembnih za servis agregatov, bomo poskrbeli, da bo vaš agregat brezhibno servisiran. Rezervni deli za diesel agregate so stvar, ki vam jo zagotavljamo.

 

Rezervni deli za diesel agregate – ključni za tiste s starejšimi agregati

 

Če imate starejši agregat, je servis agregatov še bolj ključnega pomena. Rezervni deli za diesel agregate so v tem primeru še toliko bolj pomembni za nemoteno delovanje starejših agregatov. Ne odlašajte in pokličite mojstra za servis agregatov – pokličite naše podjetje Tehnomatica.

 

Montaža agregatov

 

Če pa ste se kljub vsemu odločili, da zamenjate vaš diesel agregat z novim, potem se nam vsekakor oglasite, saj nam montaža agregatov še zdaleč ni tuja. Montaža agregatov je dejavnost, ki jo naše podjetje izvede tudi na novogradnjah.

 

Preizkušeni profesionalci za področje servis agregatov

 

Servis diesel agregatovNaše podjetje Tehnomatica preizkušeno kvalitetno zagotavlja servis agregatov. Ne le, da zagotavljamo servis za nekatere najuglednejše slovenske vladne oziroma državne institucije, marveč opravljamo servis tudi v več državah s področja nekdanje Jugoslavije. Zadovoljstvo naših strank nam pomeni kar največ. To pa je mogoče le, če je naš servis njihovih diesel agregatov vrhunski. Ko boste naslednjič potrebovali servis, se boste o kvaliteti našega dela lahko sami prepričali.

 

Tehnomatica d.o.o. | Servis agregatov naj opravlja najboljši strokovnjak – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Tehnomatica d.o.o.
Naslov
Kidričeva ulica 14B
1236 Trzin
Spletna stran
E-pošta
+386 1 563 62 60
Seznam fraz
Servis agregatov, diesel agregat, rezervni deli za diesel agregate, Montaža agregatov
ZEMLJEVID