Upravljanje žerjavov je posel, ki zahteva strokovnost

 

Upravljanje žerjavov je gotovo odgovorno in zahtevno delo. Nobenega večjega gradbišča si ne moremo predstavljati brez žerjava. Težko pa si tudi predstavljamo, da bi šlo z žerjavom kaj narobe. Ob neprimernem delu z žerjavom, lahko ta namreč povzroči veliko škodo in nevarnost. Podjetje Tehnomatica vam nudi komponente za industrijske žerjave in rezervne dele za žerjave, tako da bo upravljanje vaših žerjavov potekalo nemoteno in gladko. Nudimo tudi tehtalni sistem za žerjave in vrhunski sistem brezžičnega upravljanja žerjavov. Na drugih področjih se priporočamo tudi za dobavo in servis elektro agregatov in signalnih naprav za železnico.

 

Vse za upravljanje žerjavov pri podjetju Tehnomatica

 

Rezervni deli za žerjav pri TehnomaticiNudimo komponente za industrijske žerjave in rezervne dele za žerjave nemškega podjetja RIW-Duisburg (RIW GRUPPE), katerega v Sloveniji zastopamo ekskluzivno. Tržimo tehtalni sistem za žerjave (AIRPES) in sisteme za brezžično upravljanje žerjavov podjetja IKUSI. Komponente za industrijske žerjave se pogosto obrabijo in v tem primeru jih je treba zamenjati, da bo upravljanje žerjavov še naprej varno. Vsako posamezno komponento industrijskega žerjava je potrebno opremiti z ustreznim dokumentom in redno preverjati njeno stanje. Ko je izrabljena, jo je potrebno nadomestiti z rezervnim delom za žerjav.

 

Rezervni deli za žerjave ohranjajo varnost in stabilnost

 

Varnost in stabilnost žerjava je prva misel vsakogar, ki se ukvarja z upravljanjem žerjavov. Bolje bi bilo, da niti ne pomislimo, kakšne posledice bi bile, če bi se žerjav zrušil. Ker se tega še kako dobro zavedamo, skrbimo, da imajo naše stranke na voljo vrhunske komponente za industrijske žerjave. Ko bo potrebno, vas bomo oskrbeli z rezervnimi deli za žerjav, ki bodo poskrbeli, da bo žerjav še naprej deloval na edinem sprejemljivem nivoju, kot je deloval do tedaj: na vrhunskem nivoju. Upravljanje žerjavov je takšne narave, da zahteva oskrbovalca in dobavitelja, ki sta svojemu poslu predana stoodstotno. Na našo kvaliteto proizvoda in na naš servis se lahko zanesete prav toliko: stoodstotno. Prizadevamo si za vrhunsko kvaliteto in stroškovno učinkovitost hkrati, saj vemo, da naše stranke ne pričakujejo nič manj kot to.

 

Tehnomatica, d.o.o. | Upravljanje žerjavov je bo z našimi komponentami in servisom lažje – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Tehnomatica d.o.o.
Naslov
Kidričeva ulica 14B
1236 Trzin
Spletna stran
E-pošta
+386 1 563 62 60
Seznam fraz
Upravljanje žerjavov, rezervni deli za žerjav, komponente za industrijske žerjave, Brezžično upravljanje žerjavov, tehtalni sistem za žerjave
ZEMLJEVID