Kuhinjski pripomočki in aparati Srebrna žlica

Čeprav imamo na splošno danes v primerjavi s preteklostjo bistveno manj časa za kuhanje, pa ne smemo dovoliti, da bi zato opustili zdravo in kakovostno prehrani  in jo zamenjali z že pripravljeno hrano iz trgovine. Kuhinjski pripomočki in aparati, na primer multipraktiki, toasterji, mešalniki, sokovniki in podobni kuhinjski pripomočki, pa tudi kakovostna posoda ali lonec na pritisk so tisti, ki poskrbijo, da je naša hrana kakovostna in okusna. Za razliko od škodljive v naprej pripravljene hrane, v kateri je množica neprimernih sestavin, lahko kakovostni kuhinjski pripomočki in aparati poskrbijo za zdravo hrano in spremenijo kuhanje v prijeten opravek.

Toaster Magimix

Kuhinjski aparati – toasterji za hiter in okusen zajtrk ali prigrizek

Kako prijetno je zjutraj stopiti v prostor, ki diši po sveže opečenem kruhu! S kvalitetnimi toasterji, ki so na voljo v Srebrni žlici, si boste vsak dan lahko privoščili okusen zajtrk ali malico z opečenim toastom. Naši kuhinjski pripomočki bodo poskrbeli tudi za zdrave obroke, saj si lahko poleg popečenega kruhka, ki je bistveno manj kaloričen kot kos kruha, privoščite še sveže stisnjen sadni sok. Kuhinjski aparati in pripomočki so odlična spodbuda za zdravo in okusno hrano, pripravljeno v čim krajšem času.

 

Lonec na pritisk

Med najpomembnejše kuhinjske pripomočke spada kakovostna posoda, saj nam ta bistveno olajša kuhanje. Lonec na pritisk je verjetno star znanec vseh tistih, ki radi kuhajo, pa nimajo veliko časa. Tovrstni kuhinjski pripomočki namreč bistveno skrajšajo čas kuhanja, z njimi pa so tradicionalne enolončnice tako okusne kot vedno. Zaradi višjega tlaka in temperatur nad 100 °C se hrana hitreje skuha, zato lonec na pritisk prihrani čas in energijo, hrana pa je tudi bolj okusna. Vedno bolj se zavedamo, da so kuhinjski aparati in pripomočki, kot so toasterji, mešalniki, sokovniki itd. ter kakovostna posoda tisti, ki pripravo hrane spremenijo v užitek, hkrati pa je ta ravno zaradi uporabe kakovostnih kuhinjskih pripomočkov okusnejša in bolj zdrava.

 

Srebrna žlica | Kuhinjski pripomočki, kuhinjski aparati, toasterji, lonec na pritisk
– povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Srebrna žlica d.o.o.
Naslov
Kidričeva 24
3000 Celje
Spletna stran
E-pošta
03 891 80 48
Seznam fraz
kuhinjski pripomočki, kuhinjski aparati, toasterji, lonec na pritisk
ZEMLJEVID