Skodelice – skodelice za kavo, skodelice za čaj

Skodelice so, čeprav jih jemljemo že za popolnoma samoumevne, pomemben del našega življenja. Vsako jutro poskrbijo za dober začetek dneva, ko iz skodelice za kavo spijemo prvo vročo kavo ali iz čajne skodelice omamno dišeč čaj. Spremljajo nas tudi ob podobnih užitkih skozi preostanek dneva.

 

Skodelice za kavo – kavne skodelice za omamne užitke

Kavne skodelice so različnih velikosti – glede na to, kakšno kavo si skuhamo ali naročimo. Večinoma raje vidimo večje, saj bo tako omamni užitek pitja kave trajal vsaj kakšen trenutek dlje. V podjetju Srebrna žlica vam ponujamo najrazličnejše kvalitetne izdelke iz porcelana in ob tem verjamemo, da vas bo v naši ponudbi pričakala vaša sanjska skodelica za kavo.

 

Skodelice za čaj – čajne skodelice najvišje kvalitete

Čajne skodelice bodo poskrbele za tiste, ki jim užitek predstavlja pitje čaja. Skodelica za čaj je tisto, kar pozimi radi stisnemo v roke, da se pogrejemo. Čajne skodelice so narejene z mislijo na strežbo čaja v njih, ki vam bo zbistril duha in pogrel telo – skodelice tako kar ne boste hoteli odložiti. Za še večje razvajanje ob pitju čaja imamo za vas v podjetju Srebrna žlica d.o.o. na izbiro mnoge skodelice za pitje čaja.

 

Srebrna žlica - skodelice          Srebrna žlica - skodelice

 

Čajne in kavne skodelice

Tako kavo kot čaj lahko pijemo na več načinov in od tega je odvisna tudi velikost skodelic. Velikost vpliva tudi na samo postrežbo. Čajne skodelice se bodo tako lahko ob priložnosti spremenile tudi v kavne skodelice. Naj bo skodelica za kavo ali skodelica za čaj – če nam čaj ali kava tako omamno dišita, je enkratno, če nas hkrati tudi pogled na našo skodelico vsakič znova navduši!

 

Srebrna žlica: skodelice za kavo in za čaj

V našem podjetju Srebrna žlica vam ponujamo različne vrste skodelic, ki vam bodo popestrile vaš vsakdan – tako skodelice za čaj kot tudi za kavo. Ponujamo tudi več drugih izdelkov, kot so kozarci, keramika, bakrena posoda, darila za poroko, rojstnodnevna darila, unikatna poslovna darila, darila za obletnico poroke, na voljo pa so tudi pekači, modeli za kolače in torte, stojala za nože, jedilni pribor, ročno poslikana keramika, toasterji, kuhinjski roboti, krožniki iz porcelana in še mnogo več.

 

Srebrna žlica | Skodelice, skodelice za čaj ali kavo, kavne skodelice, čajne skodelice:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Srebrna žlica d.o.o.
Naslov
Kidričeva 24
3000 Celje
Spletna stran
E-pošta
03 891 80 48
Seznam fraz
skodelice za kavo, skodelice za čaj, kavne skodelice, čajne skodelice, skodelica za kavo, skodelica za čaj
ZEMLJEVID