Lonec na pritisk ali ekonom lonec za odlično aromo vaših jedi

Lonec na pritisk ali z drugo besedo ekonom lonec predstavlja napredek v kuharskem svetu. Vsi lonci na pritisk omogočajo hitro pripravo raznih vrst jedi, pri tem pa oddajajo odličen vonj in okus. Ekonom lonci služijo namreč za pripravo raznih juh, golaža in nekaterih jedi z zelenjavo. Aroma, ki nastane, če kuhate z ekonom lonci, vas bo zagotovo prevzela.

 

Poskrbite tudi za sladico in z našimi pekači ustvarite popolno kosilo za vaše najbližje.

 

Zakaj prav lonec na pritisk?

Ekonom lonec vsebuje ventil, iz katerega uhaja vsa para, ki nastaja pri kuhanju. Lažje je pripraviti določeno jed, če uporabite ekonom lonec, kot pa katerikoli drug. Kuhanje v ekonom loncu bo tudi časovno zelo primerno, saj vam ne bo potrebno paziti, da hrana uide iz lonca, saj je dobro zaprt. Ventil, ki ga imajo ekonom lonci na vrhu, pa vas bo opozoril, kdaj je vaša jed pripravljena.

 

Ekonom lonci - kuhanje še nikoli ni bilo tako enostavno

Srebrna žlica - lonci na potisk Lonci na pritisk so že veliko časa znani kot najboljši in najuporabnejši kuhinjski roboti vseh časov. Živimo v času, ki zahteva, da se stvari lotimo hitro in enostavno. Ne odlašajte in obiščite našo trgovino Srebrna žlica, kjer vam  bomo predstavili veliko izdelkov, ki bodo v vsaki kuhinji več kot zaželeni. Če želite odlično nedeljsko juho, se odločite za kuhanje v ekonom loncu, če pa želite jedilnik popestriti še z zdravim napitkom, ne spreglejte: najboljši sokovnik samo v Srebrni žlici. Vaše jedi postrezite z modernimi krožniki iz porcelana Fürstenberg in Sieger.

V naši pestri ponudbi pa vas čakajo tudi jedilni pribor ter noži in stojala za nože, skodelice in kozarci, ročno poslikana keramika in še mnogo več!

 

Srebrna žlica | Lonci na pritisk:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Srebrna žlica d.o.o.
Naslov
Kidričeva 24
3000 Celje
Spletna stran
E-pošta
03 891 80 48
Seznam fraz
lonec na pritisk, lonci na pritisk, kuhanje v ekonom loncu, ekonom lonec cena, ekonom lonci, ekonom lonec
ZEMLJEVID