Ročno poslikana keramika

V ponudbi našega podjetja Srebrna žlica je po novem tudi ročno poslikana keramika. Ročno delo bo dalo vaši kuhinji poseben pridih, saj je keramika zelo kvalitetna. Ročno poslikana in obdelana keramika je nekaj posebnega – ta keramika bo izvrstno popestrila zbirko vaših posod in bo prav izstopala med ostalimi industrijsko narejenimi stvarmi.

 

Gmundner keramika

Keramika Gmundner (originalno ime: Gmundner Keramik) ima svoje korenine v daljnem 17. stoletju. Od takrat naprej Keramika Gmundner s pozornostjo ročno obdela vsak kos. Predstavlja enkraten skupek tradicije, umetnosti in unikatnosti.

 

Srebrna žlica - Gmundner keramikaRočno poslikana keramika Gmundner

Ročno delo in še toliko bolj ročno obdelana keramika je v današnjem svetu, ki je vse bolj robotiziran, že prava redkost. Gmundner keramika tako izstopa kot ročno poslikana keramika, kar pomeni, da je vsak kos posebej ročno obdelan. Takšna obdelava poskrbi za veliko dodano vrednost izdelka, ki je vidna že na prvi pogled – vaša keramika bo tako izstopala med vsemi. Keramika Gmundner je dobra investicija, saj bo dnevno prinašala v vašo bližino izbrano paleto barv, ki jih je nekdo ročno nanesel na vsak kos v upanju, da vas bo vaša keramika vsak dan znova navdihovala.

 

 

Srebrna žlica: ročno poslikana keramika in ostala ponudba

V našem podjetju Srebrna žlica ročno poslikana keramika zaradi svoje unikatnosti zaseda posebno mesto, zato vam ponujamo še vrsto produktov, ki bodo izvrstna kombinacija z izdelki Gmundner Keramik. Na voljo so vam tako skodelice, kozarci, pribor, bakrena posoda, ideje za darilo, darila za poroko, rojstnodnevna darila, unikatna poslovna darila, darila za obletnico poroke, pekači, modeli, stojala za nože, jedilni pribor, toasterji, kuhinjski roboti, krožniki in mnogo drugega.

 

Srebrna žlica | Ročno poslikana Gmunder keramika - Gmundner Keramik:
  • Gmundner keramika
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Srebrna žlica d.o.o.
Naslov
Kidričeva 24
3000 Celje
Spletna stran
E-pošta
03 891 80 48
Seznam fraz
ročno poslikana keramika, ročno, Gmundner keramika, keramika Gmundner, Gmundner Keramik, keramika
ZEMLJEVID