Jedilni pribor iz nerjavečega jekla in srebrni darilni pribor

Srebrna žlica - srebrni pribor

V naši trgovini Srebrna žlica vam ponujamo izredno kvaliteten jedilni pribor, ki vam ga bo v veselje vsakič znova postaviti na mizo in vam bo služil mnogo let. Na voljo je tako pribor iz nerjavečega jekla kot tudi srebrni jedilni pribor – oglejte si našo ponudbo in se odločite za tistega, ki vam bolj ustreza!

 

Pribor iz nerjavečega jekla

Da je jedilni pribor narejen iz nerjavečega jekla, je zelo pomembno, saj je pribor takšne kakovosti praktično neuničljiv. Pribor vam bo dobro služil vrsto let in zaradi njegove kakovosti se pribora ne boste nikoli naveličali!

 

Srebrni jedilni pribor

Srebrni jedilni pribor Robbe & Berking je nekaj, kar največkrat vidimo samo na televiziji. Sedaj si ga lahko privoščite tudi vi, saj ga v našem podjetju Srebrna žlica d.o.o. ponujamo po izredno privlačnih cenah! Pribor je tako zaradi materiala kot izdelave med najbolj kakovostnimi. Odlično vam bo služil dolga leta! Srebrni pribor je posebnost, ki je danes ne srečate več velikokrat – tak jedilni pribor bo zagotovo dobil zasluženo pozornost ob vsakem pogrinjku, ki ga boste pripravili.

 

Kuhinjski pribor

Kuhinjski pribor je nekaj, brez česar nobena prava kuharica ali kuhar enostavno ne more! To so pripomočki, ki nam pomagajo pri vsakodnevni pripravi obrokov. Tak pribor je zato zelo veliko v uporabi – kuhinjski pribor uporabljamo redno vsak dan večkrat dan za dnem. Tako je izredno pomembno, da je pribor iz kvalitetnih materialov in zelo vzdržljiv. Preizkusite Fissler jedilni in kuhinjski pribor in videli boste, da si brez njega sploh ne morete več zamisliti kuhanja!

 

Srebrna žlica - jedilni pribor iz nerjvečega jekla

V našem podjetju Srebrna žlica vam ponujamo kvaliteten jedilni pribor Fissler iz nerjavečega jekla in srebrni jedilni pribor. V ponudbi imamo tudi kuhinjski pribor. Našteto nikakor ni vsa naša ponudba, v našem podjetju Srebrna žlica d.o.o. se za vas najde še: ročno poslikana keramika, čajne in kavne skodelice, kozarci, bakrena posoda, darila za poroko, rojstnodnevna darila, unikatna poslovna darila, darila za obletnico poroke, pekači, modeli, stojala za nože, toasterji, kuhinjski roboti, skodelice, krožniki in mnogo drugega!

 

Srebrna žlica | Srebrni jedilni pribor Fissler in Robbe&Berking iz nerjavečega jekla:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Srebrna žlica d.o.o.
Naslov
Kidričeva 24
3000 Celje
Spletna stran
E-pošta
03 891 80 48
Seznam fraz
pribor iz nerjavečega jekla, srebrni jedilni pribor, jedilni pribor
ZEMLJEVID