Srebrna žlica – znamke v ponudbi: Fissler, Villeroy & Boch, Steklarna Rogaška, Brabantia, Agraria, Robbe & Berking in Riedl

Naše podjetje Srebrna žlica se je specializiralo za prodajo znamk visoke kakovosti, kot so Fissler, Villeroy & Boch, Steklarna Rogaška in podobne znamke. Navdušiti vas želimo tudi s produkti znamk Brabantia, Agraria, Robbe & Berking in Riedl.

 

Kakovostne znamke

Iščete nove kuhinjske pripomočke, ker so se vam trenutni izneverili? Se vam kuhinjski pripomočki in kuhinjski aparati kar naprej kvarijo, kozarci so zdrsani, pribor pa ne služi več svojemu namenu? Odločite se za kvalitetne produkte znamk, ki vam jih ponujamo v naši trgovini Srebrna žlica po ugodnih cenah. Posoda Fissler ali kozarci, ki jih je naredila Steklarna Rogaška – nad vsemi izdelki boste enostavno navdušeni!

 

Domači in tuji proizvajalci

V našem podjetju Srebrna žlica d.o.o. smo med tisoč proizvajalcev kuhinjskih pripomočkov v vseh kategorijah naredili izbor tistih najboljših, ki bodo na vas v trenutku naredili vtis! Menite, da bi ročno poslikana keramika prerodila izgled vaše jedilnice? Ste si zaželeli srebrni jedilni pribor znamke Robbe & Berking? Na vse takšne želje imamo odgovor – zaupajte našemu podjetju Srebrna žlica, saj vam bomo priskočili na pomoč pri izpolnitvi vaših želja.

 

Fürstenberg

Velika izbira

Z izdelki znamk Brabantia, Agraria, Riedl, porcelan Fürstenberg, Sieger in drugih bodo vaša kuhinja in jedilnica izstopile iz sivega povprečja. Zasijale bodo v novih barvah in s svojo kvaliteto poskrbele, da bo tako ostalo še dolgo. Zagotovo poznate slovenski kraj Rogaška Slatina. Steklarna v tem kraju izdeluje enkratne izdelke, ki se prodajajo po vsem svetu. Privoščite si jih tudi vi in z njimi popestrite vaša srečanja s hrano in pijačo. Kozarci, ki jih je naredila Steklarna Rogaška? Vaši gostje bodo navdušeni!

 

Najboljše za vas

Poglejte si ponudbo izdelkov, ki smo jo za vas pripravili v podjetju Srebrna žlica. Ponujamo samo najboljše produkte znamk Fürstenberg, Sieger, Fissler, Brabantia, Steklarna Rogaška, Agraria, Villeroy & Boch, Robbe & Berking, Riedl, ki bodo prinesli svežino v vaš dom – ne glede na to, katere izdelke boste izbrali!

 

Srebrna žlica | Fissler, Steklarna Rogaška, Villeroy & Boch, Riedl, Robbe & Berking:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Srebrna žlica d.o.o.
Naslov
Kidričeva 24
3000 Celje
Spletna stran
E-pošta
03 891 80 48
Seznam fraz
Fissler, posoda Fissler, Brabantia, Steklarna Rogaška, Rogaška Slatina steklarna, Agraria, Villeroy & Boch, Robbe & Berking, Riedl, Fürstenberg, Sieger
ZEMLJEVID