Pedikura Ljubljana - za lepa in zdrava stopala

Pedikura

Nega stopal in urejanje nohtov nista pomembna le iz estetskega vidika, čeprav je ta pri večini žensk in moških na prvem mestu. Urejanje stopal je pomembno tudi s stališča zdravja, saj so lahko vraščeni nohti, otiščanci in razpokana koža tudi izjemno neprijetni. V našem salonu je našim strankam poleg masaže, savne, nege telesa in obraza ter manikure na voljo tudi profesionalna pedikura. Ljubljana se lahko pohvali s salonom SPA v mestu, kjer bomo za vas poskrbeli od nog do glave in se vam popolnoma posvetili. Pri nas boste sprostili duha in polepšali vaše telo - idealna kombinacija, torej.

Urejanje nohtov na nogah za ženske in moške

Ena najbolj priljubljenih storitev v našem salonu je ravno pedikura. Ljubljana namreč v samem središču mesta nima na voljo tako prijetnega prostora in strokovnega salona, kot je salon SPA v mestu. Tako ženskam kot moškim je na voljo profesionalna pedikura. Cenik si lahko ogledate na spletni strani ali v salonu, cena pa je odvisna od tega, kakšno storitev si želite. Moški se navadno odločijo le za urejanje stopal in nohtov, ženske pa običajno izberejo še lakiranje. Ne glede na to, kakšno storitev si želite, bo za urejena stopala poskrbela pedikura Ljubljana.

Pedikura za lahek in poskočen korak

K urejenemu videzu vedno spadajo tudi primerno urejena stopala - tako pri ženskah kot pri moških. A še pomembnejše je, da so vaša stopala zdrava. Moteči otiščanci, vraščeni nohti in kurja očesa so lahko razlog za bolečine, težave pri hoji in neprijeten občutek, ko je čas za odprte čevlje. Predvsem zaradi zdravih nog je pomembna redna pedikura. Cenik, ki je objavljen tudi na internetni strani, vključuje vse storitve, ki jih nudimo v salonu SPA v mestu in mednje sodi tudi profesionalna pedikura. Ljubljana vam v prijetnem vzdušju našega salona lahko ponudi popolno nego vašega telesa!

SPA v mestu | Pedikura Ljubljana, medicinska pedikura, urejanje nohtov - povezave do naše spletne strani: