Pošlji povpraševanje

Piškoti z marmelado

Tako dobri kot piškoti vaše babice

Najboljši piškotiPiškoti z marmelado spadajo med najbolj klasične piškote, pa vendar se njihovega odličnega okusa zlepa ne moremo naveličati. Linške oči, krhki žepki z marmelado, brizgani piškoti z marmelado, marmeladne zvezdice in ajdovčki v nas prebudijo nostalgične občutke, saj nas spomnijo na prijetne vonjave, ki so včasih prihajale iz babičine kuhinje...
Piškoti z marmelado dopuščajo pestro paleto različnih oblik in uporabljenih marmelad. Najpogosteje se uporabljajo višnjeva, slivova, borovničeva in jagodna marmelada, seveda pa lahko uporabimo tudi marmelade drugih okusov. Tudi pri testu se nam odpirajo različne možnosti. Lahko uporabimo pšenično, ajdovo, ovseno ali pirino moko, ovsene ali prosene kosmiče in nekatere druge sestavine. Na ta način lahko naredimo piškote z marmelado, ki bodo primerni tako za diabetike in alergike kot tudi ljudi, ki se preprosto želijo zdravo posladkati.

Čokoladni piškoti

Poleg piškotov z marmelado vam seveda nudimo tudi čokoladne piškote. Tudi tukaj je izbira zares obsežna: piškoti s čokoladnimi koščki (cookies), razpokani čokoladni piškoti, čokoladne palčke, lešnikovi hrustavčki s čokolado, čokoladna salama, orehovi trikotniki s čokolado in še bi lahko naštevali. Pri izdelavi čokoladnih piškotov uporabljamo le najkvalitetnejše sestavine, na čelu s kvalitetno čokolado. Naše odlične čokoladne piškote pohvalijo tudi največji sladkosnedi, zato smo prepričani, da bodo navdušili tudi vas.

Praznični piškoti

Brez prazničnih piškotov ni pravih praznikov. Nudimo vam okusne praznične piškote, ki vam bodo s svojimi bogatimi aromami in okusom pričarali praznično vzdušje. Še posebej priljubljeni so božični praznični piškoti, v katerih prevladuje vonj po cimetu, orehih, klinčkih, vaniliji in drugih začimbah, ki v nas prebudijo prijeten, topel in domač občutek. Praznične piškote slaščičarne Flere odlikuje mehka tekstura, bogat nadev in prijetno dišeča aroma, ki bo napolnila ves prostor. Privoščite si topel kakav ob grizljanju prazničnih piškotov in uživajte v božanskih okusih, ki razvajajo vaše brbončice.

Torte po naročilu

Poleg različnih vrst najboljših piškotov z marmelado in čokolado vam nudimo tudi raznovrstne torte za birmo, krst, obhajilo, poroko, rojstnodnevne torte in druge torte po naročilu.

Slaščičarna Flere | Piškoti z marmelado, ki se kar stopijo v ustih - povezave na našo stran: