Pošlji povpraševanje

Najboljše sladice, ki razvajajo vaše brbončice

Nudimo vam okusno drobno pecivo, odlične piškote in prefinjene slaščice

Slaščičarna Flere je družinsko podjetje, ki temelji na več kot 30-letni tradiciji pripravi sladoleda, sadnih kup, slaščic, mignonov, drobnega peciva, tort (poročnih, rojstnodnevnih,...), piškotov in prazničnih sladic, kot so pustni krofi in bogato nadevana potica. Svojim strankam želimo ponuditi le najboljše sladice, zato se pri slaščičarskem ustvarjanju opiramo na preverjeno dobre recepte naših babic, katerim dodamo svojo lastno, moderno noto.
Da bi lahko tudi diabetiki uživali v naših najboljših sladicah, smo zanje pripravili posebno linijo tort in piškotov. V naši ponudbi boste našli tudi številne zdrave sladice, kot so polnozrnati pirini piškoti in medenjaki iz polnovredne pšenične in ržene moke.

Drobno pecivo
Drobno pecivo - najboljše sladice očarajo že z enim samim ugrizom vanje

Med drobno pecivo prištevamo piškote, muffine, kroglice različnih okusov, medenjake, zavitke, rogljičke, ježke, žepke in podobno pecivo, ki ga lahko pojemo v nekaj grižljajih. Drobno pecivo je stalnica na porokah, obletnicah, rojstnodnevnih zabavah in podobnih priložnostih, saj omogoča gostom, da prigriznejo nekaj majhnega med čakanjem na obrok ali pa se posladkajo med srkanjem kave po obroku. Za idealen zaključek slovesne priložnosti pogostite svoje goste z najboljšimi sladicami slaščičarne Flere, ki postavijo piko na i slehernemu dogodku.

Slaščice in torte, ki vas bodo očarale z bogatim okusom

Tudi naša ponudba slaščic je izredno raznolika. V naši slaščičarni v Mengšu se lahko posladkate z najboljšimi sladicami, kot so nežne kremne rezine, tiramisu, prekmurska gibanica, sadne, jogurtove, skutne in čokoladne torte z različnimi nadevi,itd. Sprejemamo tudi naročila za izdelavo večjih količin drobnega peciva ter poročnih in rojstnodnevnih tort z motivi po vaši želji.
So se vam ob omembi naših slaščic pocedile sline? Potem obiščite slaščičarno Flere v centru Mengša, kjer vas čakajo najboljše sladice, ki bodo zadovoljile še tako izbran okus.

Slaščičarna Flere | Najboljše sladice za posebne priložnosti ali za vsakdanje sladkanje - povezave na našo stran: