Pošlji povpraševanje

Najboljšo torto prepoznamo že po enem samem grižljaju

Izdelava poročne torteIzdelava poročnih tort

Poročna torta predstavlja vrhunec večera po poročnem obredu. Prav zato ni vseeno, kakšno torto si izberete. V slaščičarni Flere v Mengšu vam nudimo izdelavo poročnih tort po vaših željah. Izbirate lahko med sadnimi, jogurtovimi in čokoladnimi tortami, vsem pa je skupno, da imajo mehko in sočno testo ter bogato polnilo naravnih okusov. Pri izdelavi poročnih tort uporabljamo le sestavine najvišje kakovosti, saj želimo strankam ponuditi najboljše torte na tržišču. V izdelavo poročnih tort vlagamo veliko truda, saj vemo, kako pomemben je videz in okus tovrstnih tort. Poleg izdelave poročnih tort vam nudimo tudi izdelavo prazničnih piškotov in potic, ki jih lahko ponudite gostom med čakanjem na slavnostno kosilo oz. večerjo ali pa po obroku - za sladkanje ob kavi.

Rojstnodnevne torte

Prva asociacija ob besedi »torta« je zagotovo rojstnodnevna torta. Brez njih si kar težko zamislimo praznovanje rojstnih dni, tako odraslih kot tudi otrok. Rojstnodnevne torte so lahko klasičnih oblik, lahko pa si omislite tudi povsem samosvojo obliko rojstnodnevne torte in jo dopolnite z edinstvenim motivom. Unikatnih in tematsko obarvanih tort z različnimi motivi se še posebej razveselijo otroci. Naj si bo vaša izbrana rojstnodnevna torta povsem klasična ali pa čisto edinstvena, v slaščičarni Flere se bomo v obeh primerih potrudili ustvariti najboljšo torto, kar ste jih kdaj jedli.

Najboljše torteSkrivnosti najboljših tort

Kako v slaščičarni Flere pripravimo najboljše torte, ki slovijo daleč naokoli? Naj vam izdamo skrivnost. Pri pripravi najboljših tort uporabljamo le kvalitetne sestavine. Izogibamo se pretiravanju z maščobo, sladkorjem in belo moko. Verjamemo, da je lahko okus torte dovolj bogat z uporabo naravnih začimb, sadja, prave čokolade in drugih visokokakovostnih sestavin. In kar je najpomembnejše - najboljše torte pečemo po preverjenih receptih naših babic, v katerih se skriva bogato kuharsko znanje večih generacij.
Za kupce pripravljamo tudi različne sezonske jedi. Tako boste pri nas našli praznično potico, vsako soboto krofe in flancate, ob vikendih vas pričakujejo presne tortice, v vročih poletnih dneh pa se lahko pohladite z ledeno kavo, banana splitom ali sladoledom.

Slaščičarna Flere | Najboljše torte lahko nastanejo le iz kvalitetnih sestavin - povezave na našo stran: