Pošlji povpraševanje

Najboljši piškoti se pečejo v slaščičarni Flere

Poleg odličnih piškotov vam nudimo tudi drugo drobno pecivo

Najboljši piškoti se ponašajo z dvema lastnostma - rahlo teksturo in bogatim okusom. Čeprav je izdelava dobrih keksov na prvi pogled videti preprosta, pa zahteva od slaščičarja nemalo znanja. V slaščičarni Flere se opiramo na preverjene recepte preteklih generacij, ki so prava zakladnica znanja. Z njihovo pomočjo že več kot 30 let pečemo odlične piškote, ki so pri marsikomu zapisani kot najboljši piškoti daleč naokoli. Skrivnost naših dobrih keksov leži v naravnih sestavinah in skrbni izdelavi.

Najboljši piškoti za vsak okus

Najboljši piškotiNajboljši piškoti slaščičarne Flere so vam na voljo v različnih oblikah in okusih - od linških oči, vaniljevih rogljičev, breskvic, čajnih piškotov s čokolado,odličnih piškotov z orehi pa vse do polnjenih žepkov, rumovih kroglic in medenjakov. Izdelujemo tudi odlične piškote po vaši želji. Ker si želimo, da bi lahko v dobrih keksih uživali prav vsi, smo pripravili posebne piškote tudi za diabetike.

Naše resnično dobre kekse lahko ponudite ob različnih priložnostih, kot so birme, obhajila, poroke, rojstni dnevi, obletnice, krsti, poslovna srečanja, itd. Priljubljeni so tudi praznični piškoti, ki se strežejo ob novem letu, božiču in drugih prazničnih priložnostih. Odlični piškoti se vedno priležejo ob kavi, lahko pa nam služijo tudi kot majhni prigrizki med čakanjem na obrok. Ker gre za resnično kvalitetne in dobre kekse, jih lahko po končani slovesnosti pospravite v škatle ter razdelite med goste ali pa v njih uživate sami še dolgo časa.

Drobno pecivo

Poleg najboljših piškotov, kar jih lahko dobite v Mengšu in okolici, vam nudimo tudi drobno pecivo, kot so sadni in čokoladni minjončki (po naročilu), figaro, različne rolade, itd. Drobno pecivo, ki bo del postrežbe, lahko v celoti prilagodimo vašim željam.
Vljudno vabljeni k obisku slaščičarne Flere in naročilu najboljših piškotov, ki bodo poskrbeli, da bo slavnostna priložnost ostala v še lepšem spominu.

Slaščičarna Flere | Najboljši piškoti za različne slavnostne priložnosti - povezave na našo stran: