Pošlji povpraševanje

Kremne rezineSlastne kremne rezine in druge lahke sladice

Tako dobre kot blejske kremne rezine

Kremne rezine (kremšnite) izdelujemo v slaščičarni Flere že več kot 30 let po starem in preizkušenem receptu. So rahle in kremaste ter izredno bogatega okusa po vanilji. Spodnja plast je ravno prav zapečena, prav tako pa pazimo na primerno razmerje med vaniljino kremo in smetano. Pri izdelavi kremnih rezin uporabljamo le najkvalitetnejše sestavine. Prav zato ne preseneča, da jih gostje radi primerjajo z legendarnimi blejskimi kremnimi rezinami. Obiščite slaščičarno Flere v Mengšu in se posladkajte s prvovrstnimi kremnimi rezinami, ki jim ni para daleč naokoli. Prepričani smo, da se boste zaljubili vanje.

Zavitki

Poleg okusnih kremnih rezin vam nudimo tudi izvrstne zavitkeiz listnatega testa s sezonskim sadjem, ki vas osvežijo v vročih poletnih dneh. Krhko testo in sočno sadje predstavljata zmagovalno kombinacijo, ki očara tudi največje sladokusce. Sadne pite izdelujemo iz različnega sadjakot so jabolka, borovnice, češnje, fige, rabarbara. Poskusite naše bogate zavitke, ki jih odlikuje naraven okus po sadju.

Domači sladoled
Domači sladoled

Po čem se domači sladoled loči od industrijskega? Po kremni strukturi in izredno naravnem, a kljub temu intenzivnem okusu. Kaj bi vam govorili - poskusite naš domači sladoled in zagotovo boste opazili razliko. Domači sladoled nas pohladi v vročih poletnih dneh in večerih, prileže pa se tudi v toplih jesenskih mesecih. Na voljo vam je zares pestra paleta različnih okusov domačega sladoleda, od klasičnih pa vse do bolj posebnih.
Poleg zgoraj naštetih lahkih sladic vam ob vikendih nudimo tudi priljubljene presne sladice, ob sobotah krofe in flancate, vedno pa se lahko odločite tudi za različne torte (tudi po naročilu), cakepops, osvežilne pijače, medenjake, najboljše sladice za diabetike, zavitke, prekmursko gibanico, muffine, ledeno kavo, drobno pecivo, piškote in ostale dobrote slaščičarne Flere.

Slaščičarna Flere | Slastne kremne rezine, po katere se boste vedno znova radi vračali - povezave na našo stran:

  • Kremne rezine
  • Zavitki
  • Domači sladoled