Pošlji povpraševanje

Zdrave sladice za brezskrbno sladkanje

Zdrave sladicePresne sladice - vsak vikend

Presne sladice so v zadnjem času postale zelo priljubljene. Pri pripravi presnih sladic sestavin ne segrevamo nad 45°C. Na ta način ohranimo vse vitamine, minerale in druge hranilne snovi, ki bi jih sicer s segrevanjem uničili. Presne sladice so hranljive in bogatega okusa, čeprav ne vsebujejo belega sladkorja, moke, hidrogeniziranih maščob, jajc in podobnih škodljivih snovi. Pri pripravi presnih sladic uporabljamo namreč njihove bolj zdrave nadomestke, kot so surov kakav, agavin sirup, kokosova maščoba, oreščki, semena in druge sestavine, s katerimi lahko pričaramo izredno okusne, a hkrati zdrave sladice. Razvajajte svojo dušo z bogatimi okusi presnih sladic, ob tem pa vam bo hvaležno tudi vaše telo. Tovrstne zdrave sladice pripravljamo za vas vsak vikend v slaščičarni Flere v Mengšu.

Sladice za diabetikeSladice za diabetike

Vsi se radi posladkamo z okusnimi in zdravimi sladicami - diabetiki niso pri tem nobena izjema. Prav zato smo za vas pripravili posebno linijo sladic za diabetike, ki ne vsebujejo veliko moke, sladkorja in maščob. Pripravljamo slastne torte in piškote za diabetike, pri katerih so sestavine skrbno izbrane, tako da sladkorja in maščob sploh ne boste pogrešali, okus pa bo kljub temu izredno poln in svež. Po sladicah za diabetike pa ne posegajo samo ljudje s sladkorno boleznijo, temveč vsi, ki skrbijo za zdrav življenjski slog in iščejo bolj zdrave sladice, ki ne obremenjujejo telesa. Sestavine sladic za diabetike imajo nizek glikemični indeks, zato ne povzročajo hitrega dviga sladkorja v krvi. Vljudno vabljeni v slaščičarno Flere v Mengšu, kjer vas bomo razvajali s sočnimi in mehkimi sladicami za diabetike.

Zdrave sladice za alergike

V slaščičarni Flere resnično nismo pozabili na nikogar, zato za goste pripravljamo tudi zdrave sladice, ki ne vsebujejo alergenov. Tako boste pri nas našli sladice brez jajc in sladice brez glutena, ki jih lahko brezskrbno uživajo vsi, ki jih tarejo različne preobčutljivosti.

Slaščičarna Flere | Uživanje zdravih sladic poteši željo po sladkem, a hkrati ne povzroča slabe vesti - povezave na našo stran: