Sadne sladicePoletne sladice za vroče dni

Lahke sladice - sladkanje in osvežitev obenem

Vroči poletni dnevi in večeri so kot nalašč za sproščeno preživljanje časa s prijatelji, družino in drugimi dragimi osebami. Le kaj bi lahko bilo lepšega ob brezskrbnega klepeta ob spremljavi kavice, ohlajenih pijač in pregrešno dobrih poletnih sladic? Prav nič. Zato vas slaščičarna Flere iz Mengša prijazno vabi, da se s svojimi najdražjimi ustavite pri nas in poskusite naše božanske poletne sladice. V vročih poletnih dneh si nihče ne želi preživljati prevelike količine časa v kuhinje in prižigati pečice, zato se oglasite pri nas in dovolite, da vas razvajamo s pestro izbiro jogurtovih, čokoladnih, skutnih in sadnih sladic.

Pestra izbira poletnih sladic za vsak okus

Poletne sladice po našem mnenju predstavljajo sočne in lahke sladice. Običajno gre za sadne sladice, ki temeljijo na svežini jogurta, blagi kislosti jagodičevja in nežnem, nenasitnem testu. Banana split, sadne pite, najboljše torte, domači sladoled, ledena kava, sadne kupeter druge sočne, osvežilne in lahke sladice zagotovo sodijo v kategorijo najboljših sladic za vroče poletne dni.

Poletne sladice
Poletne sladice za vsakogar

Ob vikendih vas razvajamo s prav posebnimi poletnimi sladicami, in sicer presnimi tortami. Tudi na diabetike nismo pozabili - posladkate se lahko z diabetičnimi tortami in piškoti, prav gotovo pa vam bo ustrezala tudi kakšna druga lahka sladica iz naše ponudbe, saj pri izdelavi ne pretiravamo s sladkorjem in maščobo. Našim sadnim sladicam dajejo okus kvalitetne in naravne sestavine, na čelu s skrbno izbranim sadjem. Za alergike pripravljamo najboljše sladice brez jajc ali moke.
Pregrešno dobre sadne sladice izdelujemo že več kot 30 let po preizkušenih družinskih receptih. Vljudno vabljeni, da nas obiščete in si privoščite greha vredno sadno sladico ali kakšno drugo dobroto iz naše ponudbe. Prepričani smo, da vas bodo prepričale s svojo teksturo, svežino in polnostjo okusa ter da se boste z veseljem vračali k nam.

Slaščičarna Flere | Osvežilne poletne sladice se priležejo v vročih dneh - povezave na našo stran: