Inverterji ali inverterske klime proizvajalca Hitachi | Stenske inverterske klimatske naprave

Nudimo vam kvalitetne inverterske klime proizvajalca Hitachi. Inverterji ali inverterske klime so fleksibilna klimatska naprava z vrhunskim energijskim izkoristkom, ki vas poleti hladijo, pozimi pa grejejo. Pri nas vam je poleg inverter klime na razpolago tudi stenska klima in druga klimatizacija. Podjetje Hitachi odlikuje inovativnost in vnos novih znanstvenih odkritij v razvoj klimatskih naprav, njihovi Inverterji ali inverterske klime zasedajo visoko mesto v seriji izdelkov konkurenčnih proizvajalcev.

Inverterji Hitachi in na kratko o proizvajalcu, ki je specialist za inverter klime

Hitachi je podjetje, specializirano za inverter klime in ostale klimatske naprave. Hitachi (japonsko pomeni Hitachi sončni vzhod) je pri oblikovanju inverterske klime in drugih klimatskih naprav pozorno na to, da njihovi izdelki niso okolju neprijazni. Inverterji in ostale klime so večinoma oblikovane v Tokiu na Japonskem.

Inverterji ali inverterske klime Hitachi z DC tehnologijo

Inverter klime ali inverterji Hitachi se poslužujejo tehnologije DC, ki te inverterske klime postavlja v sam vrh med inverterji. Klimatska naprava Hitatchi je zmogljiva in ekonomična klima iz A energijskega razreda. Inverterske klime Hitachi DC omogočajo, da z brezstopenjskim prilagajanjem obratov kompresorja prilagajamo ogrevanje ali hlajenje. Klimatska naprava s tem sistemom želeno temperaturo doseže bistveno hitreje in to pri večjem energijskem izkoristku.

Inverterske klime Hitachi izjemno tihe klimatske naprave

Inverterji Hitachi so izjemno tihe inverter klime, izdelane iz visokokakovostnih nerjavečih materialov. Stenska klima in tudi inverterji Hitachi so namenjeni tako hlajenju kot gretju prostorov. Stenska klima in inverter klime so enostavne za montažo, skupaj z našimi strokovnjaki bomo izbrali najprimernejše mesto za namestitev inverterske klime, ki vam bo služila vrsto let. Klimatizacija prostorov je nadvse pomembna, saj je človeška storilnost odvisna tudi od temperature v prostoru. Izbira inverterske klime Hitachi je dobra in ekonomična naložba, s katero boste nadvse zadovoljni. Obiščite nas v podjetju Prealpi ali na naši spletni strani in si oglejte inverterske klime Hitachi, ki jih ponujamo.

Inverterji Hitachi - kakovostno in estetsko oblikovane inverterske klime

Nudimo vam inverterske klime Hitachi različnih modelov in zmogljivosti. Hitachi inverterji spadajo v A energijski razred, z nizkimi stroški obratovanja. Zaradi dveh zunanjih rotorjev so inverterji Hitachi izjemno tihe inverter klime v primerjavi s klasičnimi klimami in tako nemoteče v prostoru, ki ga hladijo ali grejejo.

Prealpi d.o.o. | Inverterji, inverterske klime, inverter klime - povezave do naše spletne strani: