Stropne klime in delovanje klime in servis klima naprav - stropne in prenosne klime Hitachi

Nudimo vam kvalitetne in ugodne stropne klime, med drugim Hitachi klime z DC Inverter tehnologijo. Montaža je enostavna, delovanje klime pa je energetsko varčno in okolju prijazno. Delovanje klime na VRF sistem (spremenljivi pretok hladiva), ki zmanjšuje emisije COâ‚‚, pomaga pri globalni zaščiti okolja. Nudimo vam tudi prenosne klime in za vas opravimo kvaliteten servis klima naprav.

Delovanje klime: stropne klime in prenosne klime Hitachi

Prealpi | KlimaHitachi klime in tudi stropne klime so sestavljene iz notranje in zunanje enote. Stropne klime in vse ostale klimatske naprave jemljejo zrak iz okolice, ta odvzet zrak, ki ga odvzema zunanja enota Hitachi klime, hladi segret utekočinjen hladilni plin. Delovanje klime se nadaljuje z ekspandiranjem plina v uparilniku stropne klime ali Hitachi klime. Pri tem postopku uplinjanja se temperatura hladilnega plina stropne klime zniža. Notranja enota Hitachi klime ali katerekoli druge stropne klime odvzema zrak iz prostora in ga hladi. Delovanje klime je torej ciklično - če notranja enota greje, potem zunanja enota stropne klime hladi in obratno. Poleg fiksnih klim kot so stropne klime, so vam na voljo tudi prenosne klime. V podjetju Prealpi vam nudimo kvaliteten servis klima naprav, v našo ponudbo pa spada tudi ugodna montaža klime na strop ali stene.

Odločitev za nakup stropne klime

Ko se odločamo za nakup stropne klime ali katerekoli druge fiksirane ali prenosne klime, se vprašajmo, ali želimo zrak samo ohlajati ali tudi greti. Učinkovito delovanje klime po principu toplotne črpalke bo vaš prostor pozimi optimalno segrelo, poleti pa ohladilo. Pri izbiri stropne klime vam bomo z veseljem pomagali, za servis klima naprav pa bodo poskrbeli naši strokovnjaki.

Stropne klime in prenosne klime - Hitachi klime

Nudimo vam fiksirane stropne klime ali prenosne klime proizvajalca Hitachi. Prenosne klime z DC Inverter tehnologijo prinašajo široko paleto prednosti za delovanje klime - hiter vklop, hitro doseganje želene temperature, do 30 % prihranek energije. Hlajenje in klimatizacija sta s pomočjo DC tehnologije ekonomični in okolju prijaznejši. Hitachi klime so prava izbira. Izbirate lahko med fiksiranimi montažnimi klimami kot so stropne klime z notranjo in zunanjo enoto, prenosne klime DC Inverter Hitachi in druge naprave za hlajenje ali segrevanje prostorov.

Prealpi | Stropne klime, delovanje klime, prenosne klime, klima montaža - povezave do naše spletne strani: