Ogrevalne toplotne črpalke za talno gretje ali talno hlajenje vašega doma

Ogrevalne toplotne črpalke z efektivnim izkoriščanjem energije iz zraka

Ogrevalne toplotne črpalke so ekološko najprijaznejši in energetsko najbolj varčen sistem ogrevanja prostorov in vode. Ogrevalne toplotne črpalke delujejo tako, da premaknejo toplotno energijo od zunaj v prostor, kjer lahko segrejejo prostor tudi, če se zunanje temperature gibljejo do -20 °C. Pozimi je tako toplotna energija s pomočjo toplotne črpalke premaknjena od zunaj navznoter, poleti pa toplotna črpalka premakne toplotno energijo od znotraj navzven. Toplotne črpalke se tako lahko uporabljajo za talno gretje, stropno hlajenje ali talno hlajenje, odvisno od letnega časa in vaših potreb.

Prealpi vam nudi toplotne črpalke, ki se v celoti prilagodijo vašim željam. Če vas zanima inštalacija toplotne črpalke, ki ne bo vidna, vam priporočamo, da se odločite za talno hlajenje oziroma talno gretje, na voljo pa vam je tudi stropno hlajenje. Če pa vam zadošča enostavna inštalacija, pa lahko toplotne črpalke povežete z radiatorji.

Ogrevalne toplotne črpalke Prealpi za talno hlajenje ali talno gretje

Prealpi | Toplotna črpalkaOgrevalne toplotne črpalke zagotavljajo efektivno izkoriščanje energije iz zraka, vode in zemlje, hkrati pa toplotne črpalke Hitachi ne obremenjujejo okolja. Hitachi je tudi eden izmed prvih proizvajalcev toplotnih črpalk z integriranim DC pretvornikom. Posledično je lahko talno gretje, talno hlajenje ali stropno hlajenje popolnoma prilagojeno dejanskim potrebam vašega doma. Ker imajo toplotne črpalke Hitachi za talno hlajenje, stropno hlajenje ali talno gretje tudi ergonomsko oblikovan sobni termostat, je nadzor nad temperaturo popolnoma enostaven. Temperatura talnega gretja ali talnega hlajenja je lahko spremenjena kadarkoli z pritiskom na gumb. Hitachi sistemi toplotnih črpalk postavljajo nove standarde na trgu ogrevalnih toplotnih črpalk.

Ogrevalne toplotne črpalke za stropno hlajenje - brez obremenjevanja okolja

Talno gretje, talno hlajenje ali stropno hlajenje - vse to vam ponuja podjetje Prealpi d. o. o., ki je tudi zastopnik podjetja Hitachi. Tako stropno hlajenje kot talno hlajenje in gretje se izvajata brez obremenjevanje okolja. Toplotne črpalke Hitachi kvečjemu izkoriščajo neomejene naravne danosti - za vaše udobje. Če se določite za talno ali stropno hlajenje, si boste zagotovili prihranek prostora (radiatorji niso potrebni) in večjo stilsko ujemanje v vašem domu. Izbira načina ogrevanja ali hlajenja je v celoti prepuščena vam, mi pa vam zagotovimo vso potrebno opremo.

Prealpi d.o.o. | Ogrevalne toplotne črpalke, talno gretje, stropno hlajenje - povezave do naše spletne strani:

  • Ogrevalne toplotne črpalke
  • Talno gretje
  • Toplotne črpalke
  • Stropno hlajenje
  • Talno hlajenje