Ogrevanje hiše | Energijsko učinkovito ogrevanje s klimo

Ste eden izmed tistih, ki za ogrevanje prostorov vsako leto zapravi na stotine evrov? Si želite, da bi za enako učinkovito ogrevanje hiše zapravili manj? Za vas imamo rešitev - ogrevanje s klimo oziroma ogrevanje s toplotno črpalko. Toplotna črpalka za ogrevanje je izredno dobra naložba pri novogradnjah, kjer ni težav z montažo. Ogrevanje s klimo je seveda primerno tudi za ogrevanje starejših hiš. Ogrevanje prostorov s toplotno črpalko ima precej pozitivnih lastnosti. Je energijsko učinkovito, dolgoročno prihranite, saj je toplota proizvedena iz brezplačnih obnovljivih virov, poleg tega pa ogrevanje hiše s toplotno črpalko ne onesnažuje okolja.

Ogrevanje hiše | Poskrbeti znamo za učinkovito ogrevanje prostorov

V Sloveniji traja kurilna sezona približno devet mesecev, kar kaže na to, da Slovenci veliko denarja potrošimo za ogrevanje hiše. Za ogrevanje prostorov s plinom, kurilnim oljem ali z drvi moramo vsako leto globoko seči v žep. Stroški iz leta v leto naraščajo, saj je neobnovljivih virov vedno manj. Čas je, da se odločite za ogrevanje s toplotno črpalko in koristite obnovljive vire narave. Sončne energije je dovolj za ogrevanje prostorov na celotnem planetu, težava je le v kvalitetnem koriščenju energije. Ogrevanje s toplotno črpalko se je izkazalo za zelo učinkovito, saj toplotna črpalka lahko izkorišča toploto zraka, vode ali zemlje. V našem podjetju so zaposleni le izkušeni in izobraženi ljudje, ki znajo poskrbeti za kvalitetno ogrevanje hiše. Zaupajte nam in se čim prej odločite za ogrevanje s toplotno črpalko.

Ogrevanje prostorov | Ogrevanje s klimo ni bilo še nikoli tako ugodno

S klimatsko napravo ni možno le hlajenje, temveč tudi ogrevanje hiše. Ogrevanje s klimo je v primerjavi s klasičnimi metodami ogrevanja tudi do 4x cenejše. Upoštevati moramo, da so stroški za ogrevanje hiše s klimo visoki samo pri začetni investiciji, kasneje pa plačujemo le za minimalno porabo elektrike. Ogrevanje s klimo Hitachi, ki omogoča učinkovito porabo električne moči, še nikoli ni bilo tako enostavno. Napredna tehnologija je poskrbela, da je opravljanje z napravo zelo preprosto. Znižajte stroške za ogrevanje prostorov še danes in pokličite podjetje Prealpi.

Ogrevanje hiše | Naj za ogrevanje prostorov poskrbi toplotna črpalka Hitachi

Ogrevanje s toplotno črpalko je idealna rešitev za ogrevanje prostorov in sanitarne vode. Ne le, da se investicija kmalu povrne, temveč je ogrevanje s toplotno črpalko tudi okolju prijazno. Ogrevanje hiše je možno z različnimi toplotnimi črpalkami - zrak/voda, voda/voda, zemlja/voda in zrak/zrak. Pokličite nas ali obiščite v Šempetru pri Gorici, kjer vam bomo z veseljem svetovali, katera toplotna črpalka bi bila za ogrevanje prostorov na vaši lokaciji najbolj primerna.

Prealpi | Ogrevanje hiše, ogrevanje prostorov, ogrevanje s klimo, ogrevanje s toplotno črpalko - povezave do naše spletne strani: