Hlajenje: stropno hlajenje, talno hlajenje in hladilni sistemi - klima naprave Hitachi

Klima naprave za hlajenje in segrevanje prostorov japonskega proizvajalca Hitachi so primerne tako za talno hlajenje kot stropno hlajenje. Hladilni sistem za klime sledi vsem sodobnim standardom, ki jih zahteva moderna klimatizacija. Klima naprave iz naše ponudbe so tihe in energijsko varčne klime, izdelane iz visoko trpežnih nerjavečih materialov. Odlikuje jih sodoben VRF ali DC hladilni sistem. Obiščite nas v podjetju Prealpi in si oglejte klima naprave iz naše ponudbe za regulirano hlajenje prostorov.


Talno hlajenje in stropno hlajenje s klima napravami Hitachi

Klima naprave za talno hlajenje so stoječe klimatske naprave, modne in diskretne oblike z izjemno tihim delovanjem in izredno močjo za hlajenje, saj zmorejo hladiti tudi zelo velike prostore. Klima naprave za stropno hlajenje montiramo na strop, so prostorsko ekonomične, energijsko varčne in okolju prijazne. Nudimo vam klima naprave blagovne znamke Hitachi za hlajenje in ogrevanje prostorov, ki jih odlikuje izpopolnjen hladilni sistem za klima naprave.

Okolju prijazno hlajenje vaših prosotrov - VRF hladilni sistem

Prealpi | VRF klimaNudimo vam klima naprave na VRF hladilni sistem (spremenljivi pretok hladiva). Hlajenje s pomočjo VRF sistema zmanjšuje emisije CO2, zato klima naprave s tem sistemom imenujemo okolju prijazne klima naprave. Podjetje Hitachi je uveljavljen oblikovalec VRF sistemov za okolju prijazno hlajenje, s čimer se je postavilo v sam vrh proizvajalcev klimatskih naprav. Obiščite nas v podjetju Prealpi d.o.o. in si oglejte klima naprave Hitachi za stropno hlajenje ali talno hlajenje prostorov.

Regulirano in varčno stropno in talno hlajenje - DC inverterske klime

Inverterske klime Hitachi DC tehnologije so zmogljive in ekonomične, pretežno spadajo v A energijski razred. Hitachi DC z brezstopenjskim prilagajanjem obratov kompresorja prilagajajo ogrevanje ali hlajenje. Inverterske klime Hitachi DC želeno temperaturo tako dosežejo bistveno hitreje pri večjem energijskem izkoristku. Nudimo vam tudi druge klime za stropno hlajenje ali talno hlajenje in segrevanje prostorov. Hladilni sistem DC bo pravšnja naložba za poletne dni.

Hlajenje naj bo racionalno: stropno hlajenje in talno hlajenje s pravimi klimatskimi napravami

Priporočena temperaturna razlika med zunanjostjo in notranjim prostorom naj ne presega 7°C, saj premočno hlajenje ohladi prostor, prekomerno hladen prostor pa pomeni šok za telo pri prehodu iz vročega v ohlajeno. Zato naj bo hlajenje racionalno. Hladilni sistem z enostavnim reguliranjem omogočajo nastavitev želene temperature v prostoru.

Prealpi d.o.o. | Hlajenje, talno hlajenje, stropno hlajenje, hladilni sistem - povezave do naše spletne strani: