Klima omare - klima za računalniške prostore, klima za server omare, hlajenje telekomunikacijskih prostorov

Klima omare za hlajenje računalniškega centra in telekomunikacijskih prostorov

Klima omare so idealne za hlajenje računalniškega centra in hlajenje telekomunikacijskih prostorov. Naše klima omare so energetsko učinkovite in vam zagotavljajo, da vaša klima za računalniške prostore, klima za server in klimatizacija server omare delujejo 100 %.

Klima omare za hlajenje telekomunikacijskih prostorov delujejo na principu neposredne ekspanzije, vse klima omare za hlajenje telekomunikacijskih prostorov so zato zračno hlajene. Klima omare za hlajenje telekomunikacijskih prostorov so lahko zunanje ali notranje nameščene klima omare, vse pa imajo funkcijo prostega hlajenja.

Pri podjetju Prealpi pa vam nudimo tudi rešitev za problem pregrevanja strežnikov v računskih prostorih. Do zdaj so se večinoma uporabljale omare za strežnike, ki so proizvajale do 4 kW toplote, danes pa strežniki lahko proizvajajo tudi do 25 kW toplote, zato moramo temu razvoju slediti tudi na področju klimatizacije server omare oz. hlajenja računalniškega centra.

Klima omare za hlajenje računalniškega centra in hlajenje telekomunikacijskih prostorov

Klima omare vam zagotavljajo energetsko učinkovito hlajenje računalniškega centra in hlajenje telekomunikacijskih prostorov.

Za potrebe sodobnega sveta se razvijajo čedalje zmogljivejše telekomunikacije in računski centri. Klima za računalniške prostore in klima za server, pa vam zagotovita učinkovito in energetsko varčno hlajenje računalniškega centra in hlajenje telekomunikacijskih prostorov.

Prednosti, ki jih imata sodobna klima za računalniške prostore in klima za server so številne, med njimi so tudi:

  • klima za server zniža temperaturo strežnika do 8 °C,
  • preprečevanje lokalnega segrevanja server omare in preseganja dovoljenih delovnih temperatur,
  • klima za server predstavlja varno rešitev - ne zajema vode ali freona,
  • klima za računalniške prostore ali klima za server Hitachi predstavlja racionalno rabo energije.

V prihodnosti se bo tehnologija na področju strežniških omar še nadalje razvijala, naše klima omare pa se bodo razvijale skupaj z njimi.

Klima omare - klima za računalniške prostore in klima za server

Klima za računalniške prostore in klima za server sta precizni vrsti klimatizacije. Hladilna kapaciteta klime za računalniške prostore in za celotno hlajenje računalniškega centra je med 2,29 kW in 17,4 kW. Hlajenje server omare pa ob naraščanju njihove zmogljivosti zahtevajo tudi dodatno hlajenje server omare z namenom preprečitve pregrevanja strežnika. Več o samem hlajenju server omare in klimi za server izveste pri nas.

Prealpi d.o.o. | Klima omare, klima za računske prostore, server omare, klima za server - povezave do naše spletne strani:

  • Klima omare
  • Klima za računalniške prostore
  • Klima za server
  • Server omare
  • Hlajenje računalniškega centra
  • Hlajenje telekomunikacijskih prostorov