Hladilni agregati Hitachi Samurai Chiller - idealni hladilci za vas

Hladilni agregati Hitachi Samurai Chiller - hladilne naprave za vsak objekt

Prealpi | Hladilni agregatiHladilni agregati, ki vam jih nudimo, so energetsko zelo učinkoviti in primerni za različne objekte. Podjetje Prealpi je zastopnik za hladilne agregate - hladilne naprave Hitachi Samurai Chiller. Hladilni agregati, ki vam jih nudimo, so iz Hitachijevega programa Samurai. Program Samurai vključuje hladilne naprave s kapacitetami med 106Kw in 1030Kw. Zračno hlajeni hladilni agregati so na voljo v kapacitetah od 106kw do 585kw. Vodno hlajeni agregati - hladilne naprave pa so v izvedbi brez kondenzatorske enote na voljo v kapacitetah od 120 kW do 360 kW.

Hladilni agregati, hladilne naprave in kondenzatorske enote, ki so vam na voljo v podjetju Prealpi d.o.o., se lahko namestijo v poslovnih objektih, hotelih ali stanovanjskih objektih.

Hladilni agregati Hitachi Samurai Chiller - ekološki hladilci

Hladilne naprave z visoko učinkovitostjo in tihim delovanjem kondenzatorske enote so hladilne naprave svetovno priznanega porizvajalca Hitachi. Hladilni agregati Hitachi Samurai so ekološki hladilci, saj njihove hladilne naprave ob delovanju ne povzročajo nikakršne škode okolju, kvečjemu izkoriščajo njegove naravne danosti. Vsi hladilci Hitachi Samurai se lahko priklopijo tudi na daljinski centralni nadzorni sistem za hladilne agregate in kondenzatorske enote. Vsi hladilni agregati in hladilne naprave Hitachi Samurai Chiller imajo idealni startni sistem, ki ne zahteva predimenzioniranega ožičenja hladilne naprave. Hladilne naprave in kondenzatorske enote odlikuje tudi elektronski ekspanzijski ventil, ki zagotavlja nižjo porabo električne energije, ki jo potrebujejo hladilni agregati Hitachi. Varno in zanesljivo delovanje hladilne naprave pa zagotavlja tudi mikroprocesorska kontrola delovanja sistema, saj ima več kot 24 varnostnih kod za hladilne naprave.

Hladilni agregati Hitachi Samurai Chiller s tihim delovanjem kondenzatorske enote in energetsko učinkovitostjo so pravi hladilci za vas.

Hladilni agregati Hitachi Samurai Chiller - vrste in kapacitete modelov hladilne naprave

Hladilci - hladilni agregati, ki vam jih nudi Hitachi, so vam na voljo v različnih izvedbah in modelih.

  • Hladilci Hitachi Samurai Chiller s kapacitetami od 106kw do 1030kw.
  • Hladilci Hitachi Samurai Chiller, ki so zračno hlajeni, s kapacitetami od 106kw do 585kw.
  • Hladilci Hitachi Samurai Chiller, ki so vodno hlajeni, s kapacitetami od 120kw do 696kw.
  • Hladilci Hitachi Samurai Chiller v izvedbi gretja in hlajenja s kapacitetami od 161kw do 824kw.
  • Vodno hlajeni hladilci Hitachi Samurai Chiller, v izvedbi brez kondenzatorske enote s kapacitetami od 120 kW do 360 kW.

S Hitachijevimi vijačnimi kompresorji se izvaja tudi kontinuirana kontrola kapacitete, ki temelji na precizni kontroli izhodne temperature vode.

Prealpi d.o.o. | Hladilni agregati Samurai Chiller, kondenzatorske enote, hladilci - povezave do naše spletne strani: