Dvigalo za motorje in dvigala za motorna kolesa

 

Dvigalo za motorje, dvigala za motorna kolesa, škarjasta avtodvigala in druga dvigala vam nudimo med ponudbo ugodnih in kvalitetnih artiklov prodajnega programa podjetja Pnews center. Ponudba izdelkov s področja vulkanizerstva in avtokleparske opreme je izredno široka, saj so vam na voljo tudi kompresorji, ravnalne mize, visokotlačni čistilci, uteži, avtokozmetika ter montirka in centrirka priznanih proizvajalcev. Poleg prodaje dvigala za motorna kolesa in dvigala za motorje izvajamo tudi vulkanizerske storitve ter vodimo čistilni servis avtomobilov.

 

Dvigalo za motorje in motorna kolesaDvigalo za motorje v široki ponudbi

 

Poleg dvigala za motorna kolesa in nosilca za motorje so vam na voljo številna dvigala in ponudba opreme Werther, ki jo najdete v katalogu na naši spletni strani ali v naši trgovini v Tolminu. Po vaših željah vam naročimo tudi drugo opremo v okviru ponudbe, če nas kontaktirate po telefonu, preko maila ali pa se oglasite v naši trgovini. Avtomehaniki in avtomehanične delavnice bodo bogatejše po obisku naše (spletne) trgovine, saj ponujamo prav res vse, kar potrebujete. Poleg omenjenih artiklov primarne uporabe vam je na voljo tudi drobni material kot je avtokozmetika, čistila za živilske industrije, razmaščevalci ter ostala dodatna oprema, ki je nujno potrebna v vsakem profesionalnem vulkanizerskem in mehaničnem servisu. Obogatite se in obiščite naš prodajni salon.

 

Dvigala za motorna kolesa in dvostebrna avtodvigala

 

Dvigalo za motorje vam omogoči prosto uporabo in nemoten dostop do katerega koli dela motornega kolesa, kar vam omogoči, da učinkovito opravite svoje delo. Nudimo vam tudi stojala za motorje, ki so namenjena bolj preprostim opravilom in so nepogrešljiva oprema vsakega ljubitelja motornih koles. Naša dvigala za motorje imajo visoko nosilnost in visoko možnost dviganja, ob tem pa držijo ugodno ceno, zato se vam splača preveriti našo ponudbo na spletu ali v naši trgovini. Dvigala za motorje vas že čakajo. Lahko pa koristite tudi storitve našega vulkanizerskega salona ali v naši avto čistilnici po ugodni ceni operete svoj avto. Vabljeni!

 

Avtomehanika oprema | Dvigalo za motorje omogoči nemoten dostop do motorja – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Pnews center d.o.o.
Naslov
Zatolmin 1c
5220 Tolmin
Delovni čas
pon - pet: 8-17, sob: 8-12
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
+386 (0)5 3811 250
+386 (0)41 615 848
Seznam fraz
Dvigalo za motorje, dvigalo za motor, dvigala za motorna kolesa, Montirka in centrirka, škarjasta avtodvigala
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA