Pnevmatsko orodje kot dopolnilo vaši delavnici

Pnevmatsko orodje ima pred svojimi električnimi sorodniki vrsto prednosti, ker je že v osnovi bolj ekonomično, varnejše in bolj vzdržljivo. Do danes je prepričalo številne avtoličarje, varilce ali gradbince, svoje mesto pa je pnevmatsko orodje našlo tudi v industrijski proizvodnji in pri montaži najrazličnejših izdelkov.
Poleg standardnih nalog, kot so brizganje barve, peskanje ali polnjenje pnevmatik z orodji, kakršno je pnevmatska pištola, lahko s tovrstnimi napravami pokrijemo tudi druga področja uporabe, ki so običajno domena električnih orodij. V določenih primerih, če je na primer potrebna velika moč pri nizkem številu obratov, pa celo prekašajo večino električnih tekmecev. Pri pnevmatskem orodju tako na primer sploh ne moremo govoriti o preobremenjenih in zato pregorelih motorjih. V najslabšem primeru se pnevmatsko orodje ustavi, vendar pa se pri tem ne poškoduje.
Pnevmatsko orodje ima obsežen sistem dodatne opreme in pripomočkov. Sem sodijo filter z zbiralnikom kondenzata, reducirni ventil, priprava za doziranje olja, spojnice, cevne napeljave, vzmetni vlek in dušilec zvoka.

Pnevmatsko orodje - pnevmatska dvigalka in pištola

Pnevmatska pištola AirtecMed pnevmatski orodji sodita tudi pnevmatska dvigalka in pištola, ki sta tudi osnovna vulkanizerska oprema. Pnevmatska dvigalka je zaradi svoje zasnove primerna za vse vrste delavnic in bo zadostila še tako zahtevnim uporabnikom. Nepogrešljiv pripomoček pa je pnevmatska dvigalka predvsem za vulkanizerje, saj predstavlja hitro, zmogljivo pnevmatsko orodje, ki je hkrati enostavno za uporabo.
V naši ponudbi se nahaja tudi pnevmatska dvigalka z tremi zračnimi blazinami za napihovanje s pametno nameščenimi kolesi, ki omogoča enostavno uporabo in mobilnost. Napihovanje in spuščanje se upravlja z ročaja, kar uporabniku nudi dodatno varnost in enostavno uporabo.
Poleg pnevmatske pištole, ki jo uporabljajo vulkanizerji pa poznamo še mnogo različnih vrst te naprave. Med temi so pnevmatska pištola za žeblje, pa za kovičenje, barvanje in peskanje. Pnevmatska pištola se imenuje tudi naprava za polnjenje pnevmatik, ki jo najpogosteje najdemo na bencinskih servisih, lahko pa si jo seveda priskrbimo tudi sami.

Oprema za delavnico, ki vam jo nudi podjetje Pnews d.o.o., vključuje veliko kakovostnih izdelkov, namenjenih tako za uporabo v vulkanizerski in avtomehanični delavnici. Poleg prodajnega programa, ki si ga lahko ogledate tako na spletu kot v naši trgovini v Tolminu, se naše podjetje ukvarja tudi z vulkanizerstvom. V naši avtopralnici pa boste svojega jeklenega konjička lahko lahko tudi oprali.

Vabljeni!

Pnews d.o.o. | Vulkanizerska oprema in orodje za avtomehanično delavnico - povezave do naše spletne strani: