Montirka in centrirka gumCentrirni stroj za vulkanizerke in avtomehanične delavnice

 

Centrirni stroj je naprava, brez katere ne more obratovati nobena mehanična delavnica ali vulkanizer oziroma servis za menjavo pnevmatik. Montirka in centrirka (centrirni stroj za pnevmatike) ter škarjasto avtodvigalo so osnovna oprema, ki vam omogoča kakovostno delo. Zato je pomembno, da so ta orodja oziroma naprave kakovostne in da se lahko nanje vedno zanesete. Montirka in centrirka oziroma centrirni stroj, ki zanesljivo spadata med najboljše na svetu, sta napravi proizvajalcev Werther in Cormach. V podjetju Pnews center Tolmin so vam poleg tega na voljo tudi avto dvigala za avtomehanike (škarjasto dvigalo) različnih velikosti in kapacitete ter vsa druga oprema za avtomobilske servise, vuklanizerje in druge avtomehanične storitve.

 

Montirka in centrirka (centrirni stroj)

 

Pri menjavi pnevmatik pri katerem koli vozilu sta montirka in centrirka nujno potrebni če želimo kakovostno opraviti storitev. Montirke, ki so vam na voljo v Pnews centru Tolmin, so primerne za pnevmatike oziroma platišča različnih velikosti. Izberete si lahko avtomatsko ali polavtomatsko – kakršna vam bolj ustreza. Centrirni stroj je nepogrešljiv za centriranje pnevmatik za osebna ali tovorna vozila in motorje. Pomembno pa je, da se pred nakupom stroja odločite, kakšna naj bo kapaciteta in kakšen centrirni stroj za pnevmatike dejansko potrebujete. Ob tem si lahko ogledate še škarjasto dvigalo, brez katerega tako rekoč nobeno popravilo avtomobila ni mogoče.

 

Škarjasto dvigalo

 

Avto dvigala za avtomehanike so v vsaki delavnici nepogrešljiva. Z njimi lahko brez težav dvignete vozilo in se lotite popravila ali pregleda. Tako kot montirka in centrirka oziroma centrirni stroj v servisu oziroma vulkanizerstvu ne sme manjkati škarjasto dvigalo. Če se zanimate za nakup in bi radi pridobili dodatne informacije, nas lahko kontaktirate po elektronski pošti, po telefonu ali pa se osebno oglasite pri nas. Če pa ste že odločeni, kakšno napravo, npr. centrirni stroj, boste kupili, potem pa lahko izdelek naročite tudi kar prek spleta ali pa seveda v naši trgovini. Pogoji poslovanja za spletni nakup so navedeni na naši spletni strani.

 

Pnews center | Centrirni stroji za vsa vozila – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Pnews center d.o.o.
Naslov
Zatolmin 1c
5220 Tolmin
Delovni čas
pon - pet: 8-17, sob: 8-12
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
+386 (0)5 3811 250
+386 (0)41 615 848
Seznam fraz
Centrirni stroj, montirka in centrirka, škarjasto avtodvigalo, Avto dvigala za avtomehanike, centrirni stroj za pnevmatike
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA