Škarjasto ali dvostebrno avtodvigalo

Škarjasto avtodvigalo je zadnjih nekaj let naprava, po kateri je med mehaniki in vulkanizerji veliko povpraševanje. Dejstvo je, da vsaka tovrstna delavnica potrebuje nekakšno dvigalo za avto, pa naj bo to dvostebrno dvigalo, ki ga sestavljata - kot že ime samo pove - dva stebra, s katerima se avto dvigne do želene višine, ali pa škarjasto avtodvigalo, ki dvigne vozilo s pomočjo tako imenovanih škarij. Ko so na sporedu mehanični ali vulkanizerski stroji, kot je centrirka in montirka za pnevmatike, dvigalo za avto in druga orodja, uporabniki navadno izbirajo glede na svoje potrebe pa tudi izkušnje z določenim izdelkom.

Škarjasto avtodvigalo

Škarjasto dvigalo za avtoDvigalo za avto, ki ga potrebuje vsaka servisna delavnica, kot je avtomehanik ali vulkanizer, mora biti v prvi vrsti kakovostno in prilagojeno potrebam uporabnika. V podjetju Pnews center si lahko našo ponudbo, v kateri so različna orodja, vulkanizerski stroji, dvigala itd. ogledate na naši spletni strani ali pa se oglasite pri nas v trgovini. Če niste prepričani, ali bi se odločili za škarjasto avtodvigalo ali pa za dvostebrno dvigalo, vam bodo naši strokovnjaki pojasnili razlike in prednosti ter slabosti enega in drugega, ter vam pomagali pri odločitvi. Morda je osnovna prednost škarjastega dvigala ta, da se takšno dvigalo za avto lahko takrat, ko ga ne uporabljate, povsem zloži in ne zaseda prostora. Ve drugo je odvisno on konkretnega proizvajalca in modela.

Dvostebrno dvigalo

Tako kot je centrirka ali montirka za pnevmatike nujno orodje v vsaki delavnici oziroma servisnem centru, to velja tudi za dvigalo za avto, pa naj gre za škarjasto avtodvigalo ali pa dvostebrno dvigalo. V podjetju Pnews center Tolmin vam ponujamo obe različici. Ker sodelujemo z zanesljivimi proizvajalci, so vsi naši izdelki kakovostni in vam zagotavljajo dolgoletno uporabo brez težav. Če ste v dilemi, kakšno naravo kupiti (dvostebrno ali škarjasto avtodvigalo), nas pokličite in posvetili se bomo vašemu konkretnemu primeru ter vam svetovali.

Pnews Center | Škarjasto avtodvigalo za zanesljivo dviganje vozil - povezave do naše spletne strani: