Vsa oprema za vašo delavnico na enem mestu

 

Oprema za delavnico, ki vam jo nudimo v podjetju Pnews d.o.o., vključuje veliko kakovostnih izdelkov tako za vulkanizersko kot za avtomehanično in avtokleparsko dejavnost. Med njimi boste tako našli različna avtodvigala za delavnice, kot so na primer škarjasta dvigala, in vrhunsko opremo za avtodiagnostiko. Večina izdelkov se nahaja v katalogu na naši spletni strani ter v trgovini, po želji strank pa dobavljamo tudi drugo opremo z omenjenega področja.
V prodajnem programu podjetja Pnews d.o.o je na voljo oprema za delavnico številnih priznanih proizvajalcev. Družba je namreč generalni slovenski zastopnik podjetij Airtec, Spin, Cormach, Mondial lift, Mazzola in Eurolift.

 

Avtodvigala za delavnice – škarjasto, vulkanizersko in dvosteberno dvigalo

 

Škarjasta dvigala za avte

Potrebujete v vaši avtomehanični delavnici dvigalo? Vabljeni k ogledu našega spletnega kataloga, v katerem so vam na voljo škarjasta dvigala, dvigala za motorna kolesa, dvostebrna dvigala ter vsa ostala vulkanizerska oprema za delavnico. Vsa oprema za delavnico je na voljo tudi v naši trgovini v Tolminu.
Nakup avtodvigala za delavnice je pri nas zanesljiv in ugoden. Pri izbiri ustreznega avtodvigala vam bomo tudi strokovno svetovali, saj svojim kupcem privoščimo le najboljše. Zavedamo se namreč, da so zadovoljni kupci temelj dobrega poslovanja našega podjetja. V primeru, da pride do okvare avtodvigala za delavnice, vam zato nudimo servis v našem prodajnem salonu.
Avtodvigala za delavnice so nepogrešljiva oprema za delavnico. Zlasti za vulkanizerska, avtomehanična in avtoličarska opravila so pogosto v uporabi predvsem škarjasta dvigala.

 

Škarjasta dvigala različnih vrst in specifikacij

 

Oprema za delavnico podjetja Pnews d.o.o. ponuja škarjasta dvigala različnih vrst in specifikacij, saj želimo zadovoljiti vsako željo in strokovno potrebo naših strank. Na voljo so nizkoprofilna (navozna), mobilna (prenosna) in tudi škarjasta avtodvigala za vgradnjo v tla mehanične delavnice, ki omogočajo nemoteno uporabo prostora, ko dvigalo ni v uporabi.
Nudimo vam avtodvigala priznanih svetovnih proizvajalcev, med katerimi so Stratos, Saturnus in Werther. Dvigala so na voljo v različnih dvižnih sposobnostih in nosilnostih.

 

Vrhunsko opremo uporabljamo tudi v svojih delavnicah

 

V Pnewsu pa se ne ukvarjamo le s prodajo opreme, pač pa jo tudi uporabljamo v svojih delavnicah. Nudimo namreč kakovostne in ugodne storitve, med njimi montažo pnevmatik, avtooptiko, avtovleko in avtopralnico. Pred odhodom na dopust preverimo delovanje vaše klimatske naprave in jo po potrebi napolnimo. Pri nas lahko opravite tudi servis svojega jeklenega konjička, saj servisiramo vozila vseh znamk in modelov.

Vabljeni v na našo spletno stran!


Pnews center d.o.o. | Vulkanizerska in mehanična oprema, kompresorji in pnevmatsko orodje - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Pnews center d.o.o.
Naslov
Zatolmin 1c
5220 Tolmin
Delovni čas
pon - pet: 8-17, sob: 8-12
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
+386 (0)5 3811 250
+386 (0)41 615 848
Seznam fraz
oprema za delavnico, avtodvigala za delavnice, škarjasta dvigala, vulkanizersko dvigalo, dvostebrno dvigalo
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA