Vulkanizerska oprema – kakovostna oprema za vulkanizerske delavnice

 

Vulkanizerska oprema podjetja Pnews d.o.o. obsega širok nabor kakovostnih izdelkov. Med njimi boste našli različna avtodvigala, opremo za avtodiagnostiko, pa tudi centrirke (balansirke) in premontirke (montirke) tako za osebni kot tudi tovorni program. Večina izdelkov se nahaja v katalogu na naši spletni strani, vse si pa lahko ogledate v naši trgovini v Tolminu.
Vulkanizerska oprema, ki jo nudimo v podjetju Pnews d.o.o., je v uporabi tudi v naših delavnicah, kjer za vas opravimo tako avtooptiko kot tudi montažo pnevmatik. Prav tako nudimo avtoservis za vse tipe vozil in čistilni servis vašega avtomobila. Obenem preverimo brezhibnost vaše klimatske naprave in jo po potrebi napolnimo.

 

Vulkanizerska montirka gumVulkanizerska montirka – vulkanizerski stroj za montažo in demontažo pnevmatik

 

Avtomehaniki in vulkanizerji pri svojem delu uporabljajo različna orodja. To je lahko čisto običajno orodje za avtomehanično delavnico, kamor sodijo na primer kladivo, klešče in izvijač. Na drugi strani pa vulkanizerska oprema obsega tudi posebna orodja, ki jih ni moč zaslediti v drugih tipih delavnic. Med takšnimi orodji sta montirka in centrirka, ki skupaj sestavljata vulkanizerski set in sta nepogrešljiva oprema za vulkanizerske delavnice.
Vulkanizerska montirka je primerna za avtomobile in lahka kolesa tovornjakov ter odlično služi profesionalnim vulkanizerjem, mehaničnim delavnicam in strankam, ki si želijo le najboljše. Po izredno ugodni ceni vam je na voljo tako klasična kot namenska vulkanizerska montirka za motorna kolesa in ATV-je.
Vulkanizerska oprema podjetja Pnews d.o.o. vključuje tudi številne modele centrirnih strojev, med njimi centrirni stroj za pnevmatike. Vulkanizerska montirka in centrirka sta obe lahko del kompleta – takšen vulkanizerski set vam je na voljo še ugodneje. Obenem pa vam lahko zagotovimo, da je vulkanizerska oprema, ki jo nudimo, vrhunske kakovosti. Deluje brezhibno, je robustna, nudi pa tudi široko izbiro dodatkov.

Vulkanizerska montirka in centrirka - vulkanizerski set po ugodni ceni

Vulkanizerska oprema je v podjetju Pnews d.o.o. na voljo po dostopnih cenah. Montirka in centrirka sta še posebej ugodni ob hkratnem nakupu, saj vam na vulkanizerski set Werther lahko ponudimo večji popust.
Prodajni program podjetja Pnews poleg sicer obsega tudi opremo za avtomehanično in avtokleparsko dejavnost, med drugim kakovostna avtodvigala. Ponudimo vam lahko vrhunske delovne naprave, saj smo zastopnik priznanih podjetij Eurolift, Mondial lift, Mazzola, Spin, Airtec in Cormach.

Za lažje delo, ki vam ga zagotavljata brezhibni montirka in centrirka, si privoščite kakovostni vulkanizerski set Werther.


Pnews d.o.o. | Kakovostna oprema in orodje za delavnico - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Pnews center d.o.o.
Naslov
Zatolmin 1c
5220 Tolmin
Delovni čas
pon - pet: 8-17, sob: 8-12
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
+386 (0)5 3811 250
+386 (0)41 615 848
Seznam fraz
vulkanizerska oprema, vulkanizerska montirka, centrirka vulkanizerski set, oprema za vulkanizerske delavnice, orodje za avtomehanično delavnico
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA