Enostebrno avtodvigalo za delo resničnih profesionalcev

 


Si lahko predstavljate, da bi avtomehanik popravljal podvozje avtomobila brez avto dvigala za avtomehanike, kot je denimo enostebrno avtodvigalo? Si lahko predstavljate, da bi vulkanizer lahko menjal pnevmatike brez vulkanizerskega avtodvigala prav tako učinkovito, kot bi jih, če avtodvigala za delavnico ne bi imel ali pa bi bilo njegovo enostebrno dvigalo v okvari? In si lahko predstavljate, da bi avtoličar lahko normalno opravljal svoje delo brez avtodvigala za delavnico? Mi si tega ne moremo oziroma ne znamo predstavljati. Brez pripomočkov, kot sta enostebrno dvigalo ali dvostebrno dvigalo, enostavno ne gre več. Brez dvigala za avto, bi se delavnice vrnile v stil popravljanja, ki je bil aktualen pred več desetletij. Storilnost bi padla in ob vsesplošni draginji, ki nas v zadnjem času prizadeva, bi se podražile še storitve naših vrlih avtomehanikov, vulkanizerjev in avtoličarjev. In prav to je naše poslanstvo: zagotavljati najboljša avtodvigala za delavnico. Pri nas se dobijo škarjasta avtodvigala, enostebrna dvigala, vulkanizeska dvigala in še kaj.

 


Enostebrna avtodvigala za delavnicoEnostebrna dvigala so pri nas vedno najvišje kvalitete

Ker se na vso moč trudimo vedno in na vsak način zadovoljiti naše stranke, prodajamo le avtodvigala za delavnico, ki dosegajo najvišje standarde in kvaliteto. Naša vulkanizerska dvigala in avto dvigala za avtomehanike so izdelali vrhunski proizvajalci, kot so denimo Eurolift, Cormach, Mondial lift, Spin, Airtec in Mazzola. Če potrebujete škarjasto dvigalo s prav posebno specifikacijo, to sploh ne predstavlja težave, saj ga bomo prilagodili vašim posebnim potrebam.

 


Vulkanizerska in druga dvigala kvalitetno servisiramo

Ker si želimo, da so naše stranke docela zadovoljne, se naše delo ne zaključi po uspešni prodaji. Dokler bo vaše enostebrno dvigalo živelo, bomo mi vedno prisotni v ozadju in priskočili bomo na pomoč v tistih izredno redkih trenutkih, če bi se vaše vulkanizersko dvigalo pokvarilo, in ga v najkrajšem možnem času spet oživili. Seveda pa bomo vaše avtodvigalo za delavnico tudi redno servisirali, da bo njegova življenjska doba čim daljša in da bo njegovo delovanje optimalno.

 

 

pnews-center.si | Enostebrno avtodvigalo, da bo v delavnici vse v najlepšem redu

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Pnews center d.o.o.
Naslov
Zatolmin 1c
5220 Tolmin
Delovni čas
pon - pet: 8-17, sob: 8-12
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
+386 (0)5 3811 250
+386 (0)41 615 848
Seznam fraz
enostebrno avtodvigalo, vulkanizersko avtodvigalo, avtodvigalo za delavnico
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA