Avto dvigala za avtomehanike po ugodni ceni

 

Avto dvigala za avtomehanike in vulkanizerje vam v podjetju Pnews center nudimo po zares ugodnih cenah. Škarjasta avtodvigala, dvigala za motorna kolesa, dvostebrna dvigala ter ostalo vulkanizersko opremo najdete v naših spletnih katalogih ali pa ob obisku naše trgovine v Tolminu. Avtodvigalo škarjasto je lahko nizkoprofilno oz. navozno ali pa mobilno oz. prenosno, da zadovolji kakršne koli želje in strokovne potrebe naših kupcev. Avto dvigala za avtomehanike so lahko tudi vgradljiva v tla.

 

Škarjasta avtodvigala različnih proizvajalcev in specifikacij

 

Škarjasto avto dvigalo

Avtodvigalo škarjasto je pri nas mogoče dobiti od različnih proizvajalcev, med katerimi so Stratos, Saturnus, Werther ter ostali ponudniki vulkanizerske opreme. To so kvalitetni ponudniki avto dvigala za avtomehanike, ki jih lahko dobite v različnih dvižnih sposobnostih in nosilnostih. Za amaterske vulkanizerje bo dovolj že avtodvigalo škarjasto City lift werther, ki omogoča nosilnost ene tone in dvižno višino 1953 mm, za profesionalne vulkanizerje pa bodo primernejša druga škarjasta avtodvigala, ki omogočajo nosilnost okrog tri do štiri tone in podobno dvižno višino. V primeru, da želite kupiti specifično avto dvigalo za avtomehanike, ki ni v naši ponudbi, pa nas kontaktirajte po telefonu, elektronski pošti ali osebno in nam zaupajte svoje želje. Če bo le mogoče, bomo osebno za vas naročili željeno avtodvigalo škarjasto. Vulkanizersko škarjasto dvigalo vam pogosto nudimo po ugodnih akcijskih cenah, informacije o tem pa vam prav tako posredujemo po telefonu oziroma elektronski pošti.

 

Odločite se za avtodvigalo škarjasto pri podjetju Pnews center

 

Smo podjetje z dolgoletno tradicijo in razpolagamo s sodelavci, ki glede na številne poslovne izkušnje dobro vedo, kateri produkti se v praksi obnesejo in kateri ne. Na podlagi tega izbiramo artikle proizvajalcev, ki jim zaupamo in s katerimi imamo pozitivne izkušnje. Nakup avto dvigala za avtomehanike je zato pri nas zanesljiv in ugoden, v primeru, da pride do okvare škarjastega avtodvigala, pa vam nudimo servis v našem prodajnem salonu. Na voljo smo vam za svetovanje o izbiri avto dvigala za avtomehanike in vedno želimo najboljše za svoje kupce, saj so zadovoljni kupci temelj dobrega poslovanja naše trgovine. Škarjasta avtodvigala tako le izberite pri nas, saj svojega nakupa ne boste obžalovali. Želimo vam uspešno delo v vulkanizerski, avtomehanični ali avtolični delavnici in se priporočamo za nakup.


Avtomehanika oprema | Avto dvigala za avtomehanike v podjetju Pnews center – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Pnews center d.o.o.
Naslov
Zatolmin 1c
5220 Tolmin
Delovni čas
pon - pet: 8-17, sob: 8-12
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
+386 (0)5 3811 250
+386 (0)41 615 848
Seznam fraz
Avto dvigala za avtomehanike, avtodvigalo škarjasto, škarjasta avtodvigala, Dvigala za motorna kolesa, vulkanizersko škarjasto dvigalo
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA