Zalivanje vrta in traveSistem za zalivanje vrta vam prihrani vaš dragoceni čas

Sistem za zalivanje vrta je nekaj, kar bo prav gotovo koristilo vsakemu vrtičkarju. Ne glede na to, ali imate majhen ali velik vrt, se vam bo sistem za zalivanje vrta bogato obrestoval. S sistemom za zalivanje vrta namreč pridobite pri kvaliteti rastlin, prihranite pa pri vodi in vložku dela. Podjetje Pipelife vam ponuja tudi namakalne sisteme za travo, da ne bo več potrebno ročno zalivanje trave poleti. Nudimo tudi vzdrževanje vašega namakalnega sistema. Oglejte si cenik naših namakalnih sistemov in nas pokličite ter povejte, kaj lahko storimo za vas.

Cenik namakalnih sistemov je treba upoštevati z rezervo

Ko si ogledujete cenik namakalnih sistemov, je dobro upoštevati tudi manjši strošek vode, saj boste v dolgih letih delovanja zalivalnega sistema prihranili. Cena na ceniku namakalnih sistemov namreč odraža strošek investicije, ne pa tudi prihranka vode, ki ga boste imeli ob samodejnem zalivanju trave.

Sistem za zalivanje vrta za boljšo kvaliteto rastlin

Sistem za zalivanje vrta vam omogoča boljšo regulacijo vode, kar pomeni, da boste rastlinam lahko dovajali optimalno količino vode. Tako ne bo prihajalo do neugodne plesni, gnitja in podobnih procesov, ki se dogajajo zaradi prekomernega zalivanja. Tako bodo vaše rastline zdrave in v najboljšem stanju.

Namakalni sistem za zalivanje traveNamakalni sistemi za travo prihranijo denar, olepšajo travo

Poleg sistema za zalivanje vrta si kaže omisliti tudi avtomatski namakalni sistem za travo. V času silovite suše je poleti zalivanje trave skoraj nuja, saj vroče sonce travo sicer ožge, zaradi česar je prizadet njen estetski izgled. Poleg tega ročno zalivanje trave v večini primerov pomeni prekomerno uporabo vode in dolge ure stanja z vrtno cevjo v rokah. Namakalni sistemi za travo pa omogočijo, da vse poteka optimalno in samodejno. Z namakalnimi sistemi za travo lahko namreč regulirate količino vode in predvidite pravi čas zalivanja. Podjetje Pipelife bo lahko poskrbelo za vašo travo tudi po opravljenem nakupu in vgradnji, saj vam bomo ponudili tudi vzdrževanje vašega namakalnega sistema. Vabimo vas, da si ogledate cenik naših namakalnih sistemov in izberete najboljšega za vas.

Pipelife.si | Sistem za zalivanje vrta vsestransko priporočljiv - povezave do naše spletne strani: