Namakalni sistemi za namakanje vrta

Vse zelene površine okoli našega doma je treba redno vzdrževati, če želimo, da so resnično lepe in urejene. Med najpomembnejša in najpogostejša opravila spada seveda tudi zalivanje, ki vam ga bistveno olajšajo namakalni sistemi. Z njimi zagotovite vsem rastlinam in zelenicam ravno pravšnjo količino vode, kar pomeni, da namakalni sistemi poleg nege rastlin omogočajo tudi varčevanje z vodo, saj sta cev za zalivanje oziroma zalivalnik nameščena natanko tja, kjer je to optimalno. S tem dosežemo, da voda ne odteka ter da rastlinje ni ne premalo ne preveč zalito, kot se pogosto zgodi pri ročnem zalivanju. Olajšajte si delo in poskrbite za čudovito zeleno kuliso okoli vašega doma!

 

RazpršilecCev za zalivanje vrta ali kakovosten zalivalnik?

Mnogo ljudi je še vedno prepričanih, da so najpreprostejši namakalni sistemi (zgolj cev za zalivanje, s katero občasno poškropimo vrt) tudi najbolj učinkoviti, a ni tako. Res je, da takšno namakanje vrta še vedno ostaja dodobra zasidrano v slovenski vrtnarski tradiciji, a namakalni sistemi, ki natančno dozirajo količino vode, so mnogo bolj učinkoviti. Takšen zalivalnik nam namreč prihrani ogromno dela, časa in vode. Trava in okrasne rastline dobijo optimalno količino vode za svojo rast. Izbira je torej lahka – zalivanje z zalivalko ali zgolj vrtno cevjo se z dobro nameščenim sistemom cevi za namakanje ne more primerjati.

 

Namakalni sistemi – izbira ustreznega namakanja

V podjetju Pipelife vam s strokovnimi nasveti pomagamo pri izbiri namakalnega sistema, izdelamo celoten projekt in sistem tudi vgradimo. Namakanje vrta bomo tako popolnoma prilagodili razporeditvi rastlinja, legi, značilnostim površine itd. V naši ponudi je celoten program za zalivanje vrta – namakalni sistemi Rain Bird z različnimi razpršilci (statični, z nepovratnimi ventili, z nizkim snopom pršenja itd.), zalivalniki, komponentami za različne vrste namakanja, regulacijo pritiska, ventili in vsemi sestavnimi deli, ki tvorijo skupaj posamezniku oziroma njegovemu vrtu prilagojen sistem za namakanje.

 

 

 

Pipelife | Namakalni sistemi, namakanje vrta, cev za zalivanje, zalivalnik – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Pipelife Slovenija d.o.o.
Naslov
Ljubljanska cesta 52A
1236 Trzin
Spletna stran
E-pošta
01 530 22 20
Seznam fraz
namakalni sistemi, namakanje vrta, cev za zalivanje, zalivalnik
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA