Ogrevalni sistem - cevi za centralno ogrevanje stanovanja ali hiše

Vsaka stavba v hladnejših mesecih v letu (navadno od oktobra do maja) potrebuje kakovosten ogrevalni sistem. Ne glede na to, ali za ogrevanje stanovanja oziroma drugega objekta želite radiatorsko ali talno ogrevanje, mora biti ogrevalni sistem nameščen kakovostno in s kakovostnimi materiali. V podjetju Pipelife že vrsto let ponujamo vrhunske cevi za talno gretje in centralno ogrevanje, ki so primerne pravzaprav za vsa področja distribucije. Sistem cevi je namreč poleg zgoraj omenjenega (ogrevalni sistem) namenjen tako vroči kot hladni sanitarni vodi. To pomeni, da izbira cevne napeljave na objektu ni težka - odločite se za Radopress in zanesljivo boste izbrali vrhunsko kakovost.

Ogrevanje stanovanja

Zgradba cevi za ogrevanje stanovanja

Sistem cevi Pipelife Radopress je zaradi svoje uporabnosti in kakovosti med najbolj priljubljenimi na trgu. Gre za sistem cevi, spojnih elementov, na voljo pa je tudi profesionalen pribor. Ko se odločate za ogrevalni sistem, so kakovostne cevi za centralno ogrevanje ali talno gretje bistvenega pomena. Cev Radopress 'M' je sestavljena iz več plasti (notranji PE-X ali PE-RT sloj, vzdolžno varjena aluminijasta cev, vezni sloj, zunanji PE-X ali PE-RT sloj), ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in brezhibno delovanje. Zaradi svoje zgradbe so cevi za ogrevalni sistem fleksibilne in oblikovno stabilne, imajo visoko kemično odpornost, ne omogočajo rjavenja in difuzije kisika.

Ogrevalni sistem za talno in centralno ogrevanje

Sistemi in cevi za talno gretje stanovanja so od svojih začetkov naredili ogromen, celo neverjeten korak naprej. Pravzaprav to velja za vse ogrevalne sisteme. Eden izmed takih vrhunskih izdelkov je zanesljivo sistem Pipelife Radopress. Med številne prednosti tega vrhunskega sistema spada dejstvo, da je njegova uporabnost izjemno široka in ni omejena le na ene vrste napeljave. Ogrevalni sistem Radopress je varen, montaža je ekonomična in hitra, zaradi izjemno kakovostne izdelave pa ponuja tudi dolgo življenjsko dobo. Za cevi za centralno ogrevanje stanovanja je značilna tudi majhna dilatacija, kar je še dodatna prednost. Za še podrobnejše informacije se obrnite na naše strokovnjake, ki vam bodo z veseljem pomagali!

Pipelife Slovenija d.o.o. | Ogrevalni sistem, hišna kanalizacija, cevi za namakalni sistemi, talno gretje - povezave do naše spletne strani: