Namakalni sistem za vrt - strokovna namestitev in vzdrževanje

Odločitev, kako izbrati namakalni sistem za vrt, je lahko zapletena, če nimate na voljo pravega svetovalca. V podjetju Pipelife vam ponujamo strokovno svetovanje, projektiranje in namestitev sistema, ponudba pa seveda vsebuje tudi redno vzdrževanje. Pr nas so vam na voljo namakalni sistemi Rainbird, ki so primerni tako za namakanje trat ob stanovanjskih hišah kot za večje parkovne površine ali športne terene. Kakovosten in ustrezno načrtovan namakalni sistem za vrt pomeni ne samo prihranek vode, ampak tudi čudovite zelene površine brez veliko truda.

Namakalni sistemi
Prednosti, ki jih nudi namakalni sistem za vrt

Če zdaj za svoj vrt skrbite tako, da uporabljate vrtno cev za namakanje, pritrjeno na zunanjo pipo, potem vas bodo avtomatski namakalni sistemi popolnoma navdušili. Ne glede na velikost vašega vrta ali druge zelene površine vam bo namakalni sistem za vrt prihranil ogromno časa, ki ste ga doslej zapravili za ročno zalivanje. Obenem lahko s sistemom natančno dozirate ustrezno količino vode glede na to, koliko jo rastlinje potrebuje. S tem boste po eni strani privarčevali, po drugi pa zelenju nudili maksimalne pogoje za rast. Pogosto se zgodi, da rastlinje zaradi neustreznih razmer propada, namakalni istem za vrt z natančnim doziranje preprečuje tudi nenehno potrebo po kupovanju novih rastlin. In ker je celoten sistem avtomatiziran, se lahko vklaplja kadar koli želite - tudi ko vas ni doma.

Koliko stanejo namakalni sistemi?

Koliko stane posamezen namakalni sistem za vrt, je odvisno predvsem od tega, kako veliko površino želite namakati, kakšne so specifike izbrane površine (oblika, razporeditev rastja ...) in tudi od razpoložljivosti vode oziroma vodnega priključka. Ker lahko že s minimalnimi spremembami oziroma posegi v obstoječe stanje ali zamisli veliko spremenimo v smislu cene, je pred izbiro in namestitvijo nujen posvet s strokovnjakom, ki vam bo pojasnil, kam se namestijo posamezni elementi (cev za namakanje, razpršilci, in ostali deli sistema), da bo namakalni sistem za vrt čim učinkovitejši in čim cenejši. Pokličite nas in našli bomo najboljšo rešitev za vaš in vaš vrt!

Pipelife | Namakalni sistem za vrt, namakalni sistemi, cev za namakanje - povezave do naše spletne strani: