Pošlji povpraševanje

Kuhinje z aparati po vašem okusu

Kuhinje z aparati, ki smo jih na voljo postavili v našem salonu kuhinj Aran, se ponašajo z izjemno kvaliteto ter vrhunskim dizajnom. Izberete lahko moderne kuhinje z otokom ali pa tehnološko napredne Aran kuhinje po meri vrhunske proizvodnje. Za vrhunsko opremo kuhinje pa si lahko izberete izdelke znamke Aran, ki vselej znova navdušuje s svojo sodobno tehnologijo. Za lažjo predstavljivost postavitve posameznih elementov vaše kuhinje z aparati vam nudimo tudi 3D izris kuhinje. S pomočjo naprednega računalniškega programa vam omogočimo vpogled v izgled moderne kuhinje po naročilu, lege jedilne mize in stolov ter drugih elementov kuhinjske opreme.

VEČ O UGODNIH KUHINJAH ARAN TUKAJ!

Natančen brezplačen 3D izris kuhinje po meri


V našem salonu kuhinj vam poleg kvalitetnih modernih kuhinj z otokom ter vsemi potrebnimi aparati nudimo tudi natančen 3D izris kuhinje po meri. S pomočjo specialnega programa vam bomo brezplačno izrisali lego jedilne mize in stolov, kuhinjske nape ter druge moderne opreme kuhinje. Naše podjetje vam prav nudi brezplačno dostavo in montažo izbrane moderne kuhinje z otokom ali drugih kuhinj po naročilu iz odprodaje kuhinj. Poleg tega pa vam vselej nudimo tudi strokovno svetovanje pri izbiri ustrezne kuhinje z aparati, zatorej nikar ne oklevajte, temveč se e oglasite v našem salonu kuhinj!

kuhinje z aparatimoderne kuhinje

Moderne kuhinje z otokom in vsemi potrebnimi aparati

V našem salonu pohištva Aran smo vam na izbiro postavili pestro izbiro različnih svetovno priznanih proizvajalcev modernih kuhinj z otokom ter funkcionalnih kuhinj z aparati, ki jih s pomočjo strokovnega 3D izrisa kuhinj popolnoma prilagodimo vašim osebnim preferencam ter razporeditvi stanovanjskih prostorov. S pomočjo 3D izrisa kuhinje si boste lažje predstavljali kako bo izgledala dokončana kuhinja po meri, kar vam bo olajšalo izbiro ustrezne kuhinjske opreme. Zaradi odprodaje kuhinj vam v salonu kuhinj Aran nudimo tudi izjemne popuste, zato si le oglejte naš spletni katalog kuhinj, kjer se bo zagotovo našlo kaj po vašem okusu!