Pošlji povpraševanje

Italijanske kuhinje najbolj cenjene zaradi svoje kakovosti


Italijanske kuhinje bodo izpolnile tudi vaša najzahtevnejša pričakovanja. Nova kuhinja je časovni in finančni zalogaj, zato se o italijanski kakovosti in ugodnih cenah prepričajte v salonu Oprema center in si oglejte razstavljene kuhinje z aparati, ki vas bodo prevzeli.


Moderna kuhinja s prefinjenimi podrobnostmiitalijanska kuhinja


Moderne italijanske kuhinje ni zgolj kuhinja z najsodobnejšimi aparati in belo tehniko. Italijanske kuhinje so moderne zaradi inovativnih rešitev, kot je podelementna LED osvetlitev, viseči elementi in brezročajno odpiranje prostorov za shranjevanje, ki so opremljeni tudi s protizdrsno gumijasto podlago. Vaša moderna kuhinja lahko izgleda povsem tradicionalno, z elementi iz lesa bo vašemu domu dodala pridih rustikalnega in domačega. Lahko pa izberete materiale kot so steklo, visok sijaj, zaokrožene elemente in barve ter kuhinje z aparati in drugimi sodobnimi kuhinjskimi pripomočki. Po meri vaše izbrane kuhinje so lahko narejeni tudi stoli za kuhinjo. Visokokakovostno izdelane italijanske kuhinje, mize in stoli ter številne kombinacije, ki vam jih v salonu ponujamo, so brezčasne. Vaša moderna kuhinja bo tako ne le maksimalno uporabna, pač pa bo postala unikaten prostor v katerem boste z veseljem preživljali svoj čas.

Italijanske kuhinje z aparati, ki izpolnjujejo najvišje standarde


Zagotavljamo vam, da italijanske kuhinje, ki vam jih ponujamo v Opremi center ne dosegajo zgolj najvišje kvalitete, pač pa zadostijo tudi najvišjim oblikovalskim standardom. Zavedamo se nasičenosti ponudbe, zato z vedno novimi oblikovalskimi rešitvami, ugodnimi cenami, predvsem pa možnostjo, da si naši kupci kuhinjo popolnoma prilagodijo svojim potrebam kakor tudi omejitvam, bodisi finančnim bodisi prostorskim, uspešno konkuriramo na trgu. Prava rešitev za vas so ugodne in funkcionalne italijanske kuhinje. Z aparati, ki jih izberete glede na vaše potrebe, si olajšajte kuhanje in naredite gospodinjska opravila prijetnejša. Ker moderne kuhinje odlikujejo površine, enostavne za vzdrževanje, pa vas bo vaša kuhinja navduševala še dolgo po nakupu.

Izris kuhinje po meri:www.vsi.si/oprema-center/izris-kuhinje-po-meri

KUHINJE PODEŽELSKI STIL

PRESTIŽNI ELEMENTI

kuhinja z aparati