Pošlji povpraševanje

Oprema kuhinje, ki bo vas bo očarala vsak dan znovanakup kuhinje

Oprema kuhinji da dušo in jo naredi prijazno za uporabo vsak dan znova. Pravijo, da je dnevna soba življenje stanovanja, za nas pa so to kuhinje. ARAN združuje oblikovalce vsega sveta, ki slavijo umetnost kuhanja, zato smo eden najboljših salonov za prodajo kuhinj. Naj bo vaša kuhinja tako unikatna kot ste vi.

Na naših treh lokacijah po Sloveniji (Ljubljana, Izola, Maribor) si lahko ogledate luksuz, ki si ga lahko privoščite. Ponujamo izvrstne klasične kuhinje po meri in čedalje bolj priljubljene podeželske kuhinje, vse to z vrednotami trajnosti, ustvarjalne energije in empatije do strank.

Enostavno do celotne opreme kuhinjeOprema kuhinje

Ko se lotimo izbire opreme kuhinje, je najlažje z vsem opraviti naenkrat. Prek našega spletnega portala Oprema Center lahko hitro in enostavno poiščete vso opremo; ponujamo več kot 24 tisoč izdelkov vseh vodilnih znamk. Seveda pa si lahko aparate ogledate tudi v naših svetovalnicah, kjer vam bomo z veseljem svetovali. Nakup kuhinje naj bo zabaven in kreativen projekt.

Oprema kuhinje mora seveda v prvi vrsti biti kvalitetna, a ne na račun estetike. Pri nakupu kuhinje se nikar ne odpovejte lepemu. Naši izdelki so skrajno lični in imajo kljub temu vse certifikate najvišje kakovosti, s katerimi strankam zagotavljamo le najboljše. ARAN sodeluje z italijansko lesno industrijo za čudovite kuhinje podeželskega stila, pa tudi z drugimi evropskimi sodelavci, tako da je izbira elementov zares velika. Pred prodajo kuhinje in opreme kuhinje stranko obiščemo na domu, tako da kar najbolj ustreženo željam in pričakovanjem v praksi. Vsi naši elementi in delovni pulti so iz vodoodpornih materialov (brez doplačila), okolju prijazni in neškodljivi za zdravje. Vsaka kuhinja je edinstvena in prilagojena življenju družine, oprema kuhinje pa odraža potrebe ljudi, ki v njej delajo. Skupaj z nami boste ustvarili prav tako, ki vam najbolj ustreza, pa naj bo to rustikalna kuhinja podeželskega stila ali sodobna kuhinja - služila vam bo leta in leta.

POSEBNI ELEMENTI