Pošlji povpraševanje

Izdelava kuhinj


Aran World S.r.l. je svetovni proizvajalec, njegova primarna dejavnost pa je izdelava pohištva po meri. Proizvodnja obsega izdelavo kuhinj ter izdelavo pisarniškega programa in spalnic. Izdelava kuhinj po naročilu pa je tista dejavnost za katero smo specializirani in smo zastopniki v Sloveniji. Izdelava kuhinj za svetovni trg poteka izključno v Italiji. Pri našem svetovnem proizvajalcu kuhinj ARAN izdelava kuhinj poteka iz materialov, ki so okolju prijazni in zdravju neškodljivi.

ugodna izdelava kuhinj

Kuhinje po naročilu z brezplačnim izrisom


Postopek izbire kuhinje običajno traja kar nekaj časa, preden nastopi faza izdelava kuhinje. Ko se izbere model kuhinje, se potem tudi takšna kuhinja brezplačno izriše upoštevajoč dimenzije prostora in želje strank. Tukaj pride v poštev tudi možnost izdelava kuhinj po naročilu. Izdelava kuhinj pa je ena izmed zadnjih faz pri realizaciji kuhinje. Izdelava kuhinj nastopi šele, ko je stranka odločena glede nakupa kuhinje. Pred tem pa naši strokovnjaki opravijo meritve na domu. Po naročilu in opravljenih meritvah na domu pa sledi izdelava kuhinj, ki poteka v tovarni v Italiji. Ko je izdelava kuhinj zaključena, se lahko zadnja naša storitev brezplačna montaža kuhinje začne. Po montaži je kuhinja pripravljena za uporabo.

ugodna izdelava kuhinj po narocilu

Zakaj izbrati kuhinjo po meri?


Izdelava kuhinj po meri omogoča kupcem izbiro idealne kuhinje za njihov dom. Tako je izdelava kuhinje po meri najboljša rešitev za prostorsko omejene kuhinje.


Izdelava kuhinj po naročilu sicer traja nekoliko dlje časa, na račun izdelave posebnih oz. nestandardiziranih elementov, vendar na koncu zadovoljstvo kupcev odtehta tudi malo daljši dobavni rok. Izdelava kuhinj po naročilu je možna pri vseh modelih kuhinj ARAN. Izdelava kuhinj po naročilu se priporoča vsem, ki imajo težave z omejitvami v prostoru, npr. majhna stanovanja ter tudi mansardna stanovanja.

IZDELAVA KUHINJE PO MERI